Första besöket

Vad händer vid första besöket?

Vid ditt första besök hos oss vill vi gärna skapa oss en uppfattning om vad dina önskemål är och på vilket sätt vi kan hjälpa just dig på bästa sätt. Du kommer att ha gott om tid att ställa frågor och berätta om eventuella problem.

Vi gör vi en undersökning av din mun och dina tänder och går igenom din hälsodeklaration. Har du något akut besvär så hjälper vi dig naturligtvis med det i första hand.

Vid undersökningen tar sköterskan Inger vid behov röntgenbilder. Om det är en årlig undersökning tas 4 bilder varefter vi ser om det finns behov att komplettera med fler.Vi använder ett nytt digitalt system som innebär stora fördelar för dig som patient. Strålningen är avsevärt mindre för varje bild och bildplattorna är utformade med rundade hörn vilket är mer komfortabelt för dig.

Efter undersökningen får du ett behandlingsförslag och naturligtvis den beräknade kostnaden. Om du har ett stort behandlingsbehov kan du behöva komma en gång till för att få information om hela behandlingen. Det besöket kostar dig inget extra.

"Här igen och vet inte vad det är för fel. Gör inget. Fint att ha er att gå till i ur och skur." - Gun