Behandlingar

För oss är det viktigt att den tandvård vi erbjuder ger ett hållbart reslutat. Varje patient är unik och det kräver anpassningar i behandlingen. Vi vill alltid hitta en lösning som funkar för dig och samtidigt vill vi att det ska se så snyggt ut som möjligt.

Tandvård hos oss

  • Intyg från flyg- och dyktandläkare
  • Vuxentandvård
  • Estetisk tandvård
  • Implantat och proteser
  • Tand gnissel

 

Vi vill att du ska ha både fina och friska tänder

Estetisk tandvård är en viktig del i vår vardag. Men vi jobbar med allt från hur du ska ta hand om dina tänder och förebygga skador till tandköttsoperationer och tandproteser. Om du ska göra en behandling förstår vi att du vill ha så mycket information som möjligt. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information. Nedan följer en kort beskrivning av de vanligaste behandlingarna vi utför på Mariestads Tandverk. Du kan även läsa mer på alltomdinatander.se.

Allmän tandvård

Det viktigt att du känner dig bekväm när du kommer till oss. Därför börjar vi alltid med att prata igenom vad vi ska göra och hur du känner inför detta. Vid ditt första besök hos oss gör vi en undersökning där vi putsar, polerar, tar bort tandsten och, vid behov, röntgar dina tänder. Om det visar sig att du behöver ytterligare behandlingar så går vi tillsammans igenom kostnaden, gör en tidsberäkning och bokar en tid för nästa besök. 

Vi erbjuder alla former av vuxentandvård och är kvalitetsdiplomerade sedan 1997. Läs gärna mer om hur vi arbetar med kvalitet.

Flyg- och dyktandläkare

Vår tandläkare, Carl-Fredrik Runstrand, är registrerad flyg- och dyktandläkare av Försvarsmakten för dig som behöver ett intyg. All tandvård som Carl utför görs enligt de riktlinjer som finns för flyg- och dyktandläkare så att lagningar håller över tid. Även du som rekreationsdykare är välkommen till oss.

Tänderna ska fungera, hålla och se snygga ut

Du ska få behandlingar och material som fungerar bra för dig. Vi börjar därför alltid med att träffa dig för en undersökning och samtal. Vi vill också att dina tänder ska se så bra ut som möjligt. Så klart för din skull men även för vår egen del. Vi vill vara stolta över det arbete vi gjort.

Nära till tandtekniker

Om du ska göra större protetiska behandlingar, det vill säga få krona, bro eller proteser, kommer du träffa våra tandtekniker, tillsammans med oss, för färgtagning efter dina önskemål. Vi har tandtekniker och laboratorium precis vägg i vägg med vår mottagning.