Om oss

Vi här på Munhälsan Karlskoga har en bred kompetens och lång erfarenhet av tandvård. Flera generationer tandläkare, specialister och sköterskor har genom åren tillsammans byggt upp verksamheten här på kliniken. Vårt mål är att ge dig en frisk mun och friska tänder. Professionell vård och ett bra bemötande är våra ledstjärnor för att vi ska få ditt fulla förtroende. Vi välkomnar din delaktighet och dina synpunkter är viktiga för oss.

Alla på mottagningen vidareutbildar sig regelbundet och teamet har gått verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera, vilket innebär att vi satsar extra mycket på omhändertagande och bemötande.

Det finns också en mångårig erfarenhet av implantatbehandlingar (sedan 1988!) och vi arbetar med Nobel Biocare för att du ska få högsta kvalitet på din implantatbehandling. Sedan 2004 opererar käkkirurg Tomas Perryd på kliniken. Han har lång erfarenhet av såväl konventionella som komplicerade implantatfall.

 

Vår personal

Här arbetar två team: Sigrid Hörnell (leg. tandläkare) och Tomas Perryd (specialist i käkkirurgi och leg. tandläkare) tillsammans med sköterskorna Ann-Sofi Rubin, Catarina Pettersson och Anna Lagergren. Vår tandhygienist heter Marie Kihl. Tandläkare Jan Danielsson arbetar fortfarande här men i något mindre omfattning än tidigare. 

Sigrid Hörnell fick sin legimation som tandläkare 1995 och arbetar här måndag-fredag. Sigrid har bred erfarenhet av allmäntandvård men även av implantatprotetik. Hon har jobbat här på kliniken sedan 2007. Tomas Perryd blev leg. tandläkare 1995. Han är också specialistkompetent i käkkirurgi efter sin specialistutbildning på Universitetssjukhuset i Örebro 1999-2004 och har varit vår kirurgkonsult i ca 18 år. Han har en Masterexamen i Medical Science från Karolinska institutet i Stockholm 2007. Tomas är också kirurg på andra kliniker anslutna till Praktikertjänst, bl a i Örebro, Lidköping, Lindesberg och Åmål men också på käkkirurgisk- och en plastikkirurgisk specialistklinik i Örebro. Här i Karlskoga arbetar han måndag-onsdag samt en del torsdagar.

Vår personal

Bild: Sigrid Hörnell

Sigrid Hörnell

Leg. tandläkare

Bild: Catarina Pettersson

Catarina Pettersson

Tandsköterska

Bild: Jan Danielsson

Jan Danielsson

Leg. tandläkare.

Bild: Ann-Sofi Rubin

Ann-Sofi Rubin

Tandsköterska

Bild: Marie Kihl

Marie Kihl

Leg. tandhygienist

Bild: Anna Lagergren

Anna Lagergren

Tandsköterska

Bild: Tomas Perryd

Tomas Perryd

Specialist i Käkkirurgi 2004/ Master of Medical Science 2007/ Leg. tandläkare 1995