Om oss

Vi här på Munhälsan Karlskoga har en bred kompetens och lång erfarenhet av tandvård. Flera generationer tandläkare och sköterskor har genom åren tillsammans byggt upp verksamheten här på kliniken. Vårt mål är att ge dig en frisk mun och friska tänder. Professionell vård och ett bra bemötande är våra ledstjärnor för att vi ska få ditt fulla förtroende. Vi välkomnar din delaktighet och dina synpunkter är viktiga för oss.

Alla på mottagningen vidareutbildar sig regelbundet och teamet har gått verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera, vilket innebär att vi satsar extra mycket på omhändertagande och bemötande.

Det finns också en mångårig erfarenhet av implantatbehandlingar (sedan 1988!) och vi arbetar med Nobel Biocare för att du ska få högsta kvalité på din implantatbehandling. Sedan 2004 opererar käkkirurg Tomas Perryd på kliniken. Han har lång erfarenhet av såväl konventionella som komplicerade implantatfall.

 

Vår personal

Här arbetar två team: Sigrid Hörnell (leg. tandläkare) och Tomas Perryd (specialist i käkkirurgi och leg. tandläkare) tillsammans med sköterskorna Ann-Sofi Rubin, Catarina Pettersson och Anna Lagergren. Vår tandhygienist heter Marie Kihl. Tandläkare Jan Danielsson arbetar fortfarande här men i något mindre omfattning än tidigare. 

Tandläkare Sigrid Hörnell arbetar här måndag-fredag. Tomas Perryd är specialistkompetent i käkkirurgi sedan 2004 och har sedan dess varit vår kirurgkonsult här. Nu arbetar Tomas på kliniken, oftast måndag-torsdag. På fredagar opererar han på andra kliniker, bl a i Örebro, Lidköping och Lindesberg. 

Vår personal

Sigrid Hörnell

Leg. tandläkare

Catarina Pettersson

Tandsköterska

Jan Danielsson

Leg. tandläkare

Ann-Sofi Rubin

Tandsköterska

Marie Kihl

Leg. tandhygienist

Anna Lagergren

Tandsköterska

Tomas Perryd

Specialist i Käkkirurgi / MSc / Leg. tandläkare