Välkommen!

Välkommen!

Vi har en trivsam och modernt belägen mottagning på Stadiongatan 65 i Malmö. En av våra viktigaste uppgifter inom tandvården är att jobba med hållbara förebyggande åtgärder för att på så sätt främja en god tandhälsa livet ut. Men det finns gånger då skadan redan är skedd, och då är vår filosofi att återställa fungerande tänder och bett med kvalitet och omtanke. 

Vi erbjuder alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. 

Välkommen!

Kvalitet

Priser

Om oss

Kvalitet

Kvalitet är alltid i fokus

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar alltid efter att ge våra patienter bästa möjliga bemötande. Därför är vi extra stolta att vi under åtta år i rad haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex. 

Priser

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer. Det bästa är att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris. Det är olika pris beroende på ålder, omfattning på behandling med mera och vilken ersättning man får ifrån Försäkringskassan.

Prislista

Mer om våra priser

Om oss

Om oss

På mottagningen arbetar tandläkarna Jan Nilsson och Rolf Glemme, tandhygienisterna Lena Nilsson och Aysel Karagöz och tandsköterskorna Johanna Nilsson och Liselott Eyermann.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer