närbild av tandborste och tandkräm

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer. Det bästa är att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris. Det är olika pris beroende på ålder, omfattning på behandling med mera och vilken ersättning man får ifrån Försäkringskassan.

Fakturabetalning

Om du väljer att betala din behandling med faktura sker betalningen via Walley. Då kan du bli ombedd av din tandläkare, eller på eget initiativ, att göra en förhandsprövning. Fakturabetalningen sker via Walley. Du gör det genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande. Detta kan du göra hemma själv i lugn och ro genom att gå ut på Praktikertjänst hemsida praktikertjanst.se/betala och följa länken som du hittar längst ner på den sidan.

Du identifierar dig med mobilt BankID och får svar direkt efter att du slutfört ansökan. Fördelen för dig som patient är att du då får svar på om du kan genomföra större och kostsammare behandlingar.

Hur fungerar förhandsprövningen?

• Genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande före din behandling hos Praktikertjänst kan du försäkra dig om att bli beviljad en kredit för din kommande behandling.

• Eftersom kreditåtagandet inte är bindande väljer du själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling eller operation. Godkänd förhandsprövning är giltig så länge dina ekonomiska förhållanden inte försämras drastiskt från det att du ansöker om kreditåtagande till din ansökan om den faktiska krediten uppstår.

• Om ansökan beviljas kommer vi att skicka en bekräftelse till dig via e-post. Efter avslutad behandling kan du välja att utnyttja ditt beviljade kreditåtagande och dela upp din betalning i en delbetalningsplan på upp till 36 månader eller betala fakturan inom 14 dagar.

Kontakt

Walley kundtjänst: 010 - 161 01 00
E-mail: hello@walley.se

Återbud senare än 24 timmar debiteras. Här utgår ingen tandvårdsersättning.