Behandlingar och priser

Den nya tandvårdsförsäkringen och våra priser

Hos oss får du hjälp med allting som rör dina tänder. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller besvär.

På vår mottagning använder vi uteslutande högklassiga material för placering i din mun. Du kan få en förteckning över vilka material som använts, om du ber om det.

Uteblivande från överenskommen tid debiteras. Återbud senare än 24 timmar debiteras. Här utgår ingen tandvårdsersättning.

Vi är en kontantfrimottagning och hos oss kan du betala med kort eller faktura.

Fakturabetalning
Om du väljer att betala din behandling med faktura sker betalningen via Collector. Då kan du bli ombedd av din tandläkare, eller på eget initiativ, göra en förhandsprövning. Fakturabetalningen sker via Collector. Du gör det genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande. Detta kan du göra hemma själv i lugn och ro genom att gå ut på Praktikertjänst hemsida praktikertjanst.se/betala och följa länken som du hittar längst ner på den sidan.

Du identifierar dig med mobilt BankID och får svar direkt efter att du slutfört ansökan. Fördelen för dig som patient är att du då får svar på om du kan genomföra större och kostsammare behandlingar.

Hur fungerar förhandsprövningen?

• Genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande före din behandling hos Praktikertjänst kan du försäkra dig om att bli beviljad en kredit för din kommande behandling.

• Eftersom kreditåtagandet inte är bindande väljer du själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling eller operation. Godkänd förhandsprövning är giltig så länge dina ekonomiska förhållanden inte försämras drastiskt från det att du ansöker om kreditåtagande till din ansökan om den faktiska krediten uppstår.

• Om ansökan beviljas kommer vi att skicka en bekräftelse till dig via e-post. Efter avslutad behandling kan du välja att utnyttja ditt beviljade kreditåtagande och dela upp din betalning i en delbetalningsplan på upp till 36 månader eller betala fakturan inom 14 dagar.

Kontakt
Collector kundtjänst: 0771 – 40 92 30
E-mail: contactcenter@collectorpayments.se