Jobba hos oss

Var med på vår resa framåt! Just nu söker vi en geriatriker/specialist i allmänmedicin, distriktsköterska/sjuksköterska och en medicinsk fotvårdsterapeut.

Om oss

Hos oss kommer du att arbeta i en organisation som ger god tillgänglighet och kvalitet för patienter och samtidigt hög livskvalitet för dig som medarbetare. Vår mottagning är belägen i fina ljusa lokaler centralt i Vällingby Centrum. Vi finns i Vällingby läkarhus vilket innebär nära tillgång till röntgen, laboratorium och olika specialistmottagningar.

Geriatriker/Specialistläkare i allmänmedicin

Vi har ett uppdrag med Region Stockholm om att bedriva primärvård inklusive hemsjukvård. Vår hemsjukvård drivs av VM Hälsa som underleverantör upp till sjuksköterskeinsatser medan vi har läkaruppdraget. Vår underleverantör finns i samma lokaler som vår mottagning.
Vi har nu behov av en läkare till våra hemsjukvårdspatienter och söker dig som är geriatriker eller specialistläkare i allmänmedicin. 

 

Distriksköterska/sjuksköterska

Vi söker dig som är disktriktsköterska/sjuksköterska och som tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. 
Tjänsten innebär arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning och arbete i vår digitala plattform Mitt PTJ. Du kommer delta i regelbunden schemalagd fortbildning och arbeta i våra kvalitetsgrupper. 

 

Medicinsk fotvårdsterapeut.

Vi kan nu erbjuda dig som är medicinsk fotvårdsterapeut möjlighet till att hyra en stol/plats på vår fotvårdsmottagning där full utrustning för medicinsk fotvård finns. Vi söker dig som uppfyller kvalifikationerna för att ta hand om remisspatienter då vi är i behov av hjälp för att kunna erbjuda fler av våra patienter en tid. Som inhyrd hos oss kommer du att kunna arbeta heltid där du lägger 50 - 60 % av din tid på att ta emot mottagningens remisspatienter och resterade tid på att ta emot egna patienter. Detta passar för dig som vill arbeta i egen regi men också på uppdrag från en mottagning. På mottagningen arbetar i dag en medicinsk fotvårdsterapeut på halvtid varför du kommer att ha en sammarbetskollega avseende remisspatienterna.

 

Ansökan

Om någon av dessa tjänster låter intressant för dig kan du läsa mer om dessa tjänster på www.praktikertjanst.se under lediga jobb. Där kan du också skicka in din jobbansökan om tjänsten är av intresse!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt / frågor:

Liliabeth Rivera Arboleda, enhetschef