Jobba hos oss

Var med på vår resa framåt!

Om oss

Hos oss kommer du att arbeta i en organisation som ger god tillgänglighet och kvalitet för patienter och samtidigt hög livskvalitet för dig som medarbetare. Vår mottagning är belägen i fina ljusa lokaler centralt i Vällingby Centrum, i ett av två läkarhus med nära tillgång till röntgen, laboratorium och olika specialistmottagningar.

Just nu söker vi en Astma/KOL-sjuksköterska och en Distriktsköterska/Sjuksköterska.

Läs mer om tjänsterna genom att följa länkarna nedan:

Ansökan

Ansökan sker via e-post (info.racksta.hlm@ptj.se) alternativt via formuläret på denna sida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt / frågor:

Liliabeth Rivera Arboleda, enhetschef
Gunn-Eli Wika, verksamhetschef

Just nu söker vi:

Just nu söker vi:

Specialistläkare i allmänmedicin/internmedicin/geriatrik

Specialistläkare i allmänmedicin / internmedicin / geriatrik

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom primårvård med långt utvecklad teamsamverkan. Vi kombinerar sedvanlig planerad mottagning, hemsjukvård, akut mottagning samt särskild infektionsmottagning. Vi har diabetes-, astma/Kol- och hypertonisjuksköterska, psykolog, rehabkoordinator, sjukgymnast och fotterapeut.

Har du intresse för digifysisk vård och tycker att delaktighet och lärande är viktiga ledstjärnor tror vi att du kommer att trivas. Handledning av AT-, ST-läkare och studenter ingår i tjänsten. Intresse/erfarenhet av kvalitetsarbete ser vi som en merit.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Tillträdesdag och tjäntsgöringsgrad: Enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Distriktssköterska / Diabetessköterska

Distriktssköterska / Diabetessköterska

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. diabetesmottagningsarbete, telefonrådgivning, såromläggning, hälsosamtal, vaccinationer samt att vara med och fortsätta utvecklingen av vår digifysiska vård. Det är meriterande att ha förskrivningsrätt Relevant utbildning för den sökta tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av primärvård samt att det är en fördel om du kan dokumentera i journalsystemet Take Care. 

Du bör vara noggrann, flexibel samt ha en positiv inställning till ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, ha en god samarbetsförmåga samt tycka om att arbeta i team. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och har ett intresse för den digitala vården.

Tillträdesdag och tjäntsgöringsgrad: Enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.