Välkommen!

Välkommen!

Vi på Rosendals Vårdcentral i södra Uppsala hjälper dig med din fysiska och psykiska hälsa ur ett hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande perspektiv. Vi vill vara en vårdcentral för hela familjen genom hela livet med hög tillgänglighet där bred vård finns under ett och samma tak. Det är viktigt för oss att du som patient får träffa samma läkare vid planerade kontroller.

Vi är uppkopplade mot Uppsalas digitala vårdtjänst Min Hälsa. Det går även att kontakta oss och boka tid digitalt via 1177.se.

Välkommen att boka tid eller ringa till oss på 018-4700 800 för rådgivning.

Covid-19

Covid-19

Vi är måna om våra patienter och medarbetare och följer noggrant aktuella riktlinjer för att förhindra smittspridning. Vid minsta symtom på luftvägsinfektion ber vi er att lämna återbud och boka en ny tid vid senare tillfälle.

Alternativ finns genom att boka ett videobesök. På länken nedan finns en guide för hur du bokar videobesök. Vi har även möjligheten att vid behov göra hembesök, då framförallt hos våra äldre patienter.
Guide för bokning av videobesök

Bokning och öppettider
För att boka ett besök är du välkommen att ringa oss på telefon 018-4700 800. Under tiden vi håller stängt hänvisar vi till 1177 för snabb rådgivning direkt i telefonen.

Covid-19 virus

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären