Välkommen!

SDIC Isodental Tandteknik är ett av Sveriges modernaste dentallaboratorium.

I sann entreprenörsanda och med stor själ leder vi laboratoriet med siktet inställt på kvalitet,leveranssäkerhet och omsorg för dig och dina patienter. Vi har lång erfarenhet av oral scannade filer och kan vara bollplank när du tänker börja med det.

SDIC Isodental Tandteknik finns i din närhet och tillverkar alla förekommande tandtekniska arbeten under samma tak.

Tillsammans skapar vi ett friskare liv!​

Följ oss på våra sociala medier

Följ oss på sociala medier!

fb.jpeg     Instagram_Glyph_Gradient.jpg

Skapa konto och beställ smidigt online

Skapa konto och beställ smidigt online

Logga in i vårt beställningssystem

Lägg en beställning

Beställ smidigt online via vår beställningsportal eller ladda ner vår ordersedel och posta in till oss. För att göra en beställning online så behöver du först logga in på nedan knapp.

Inget konto hos oss?

Om du inte redan har ett konto att logga in med så kan du skapa det i formuläret här nedan. Använd en personlig e-post då denna används vid inloggning. Om ni är flera på kliniken behöver ni endast registrera er en gång via detta formulär. Din användare blir administratör och du kommer själv kunna skapa fler användare vid behov.

Logga in

Helbro

hemsida

Registrering nya användare

Skapa ett konto

Fyll i nedan formulät för att skapa ett nytt konto.

 

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären