Stockholm Kids Djursholm - STÄNGD

Här hittar du kontaktuppgifter och öppettider till vår mottagning i Djursholm. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss.

Om oss

Mottagningen i Djursholm är tyvärr stängd tillsvidare. Detta beror på de förändringar som skett i det nya vårdvalet som trädde i kraft 1 juni. 

Vi som arbetar i Djursholm är barnläkare, barnneurolog och barnsjuksköterskor.

Vårt utbud
Stockholm Kids Djursholm erbjuder:

 

Boka/avboka tid

För att boka eller avboka tid, kontakta oss på telefon 08-128 323 00. Återbud kan lämnas dygnet runt.

Tryck här för mer information om bokning eller avbokning av tid.

 

Hitta hit

Mottagningen ligger på torget ovanför apoteket och bredvid Djursholms husläkarmottagning. Ingången ligger på baksidan av huset.

Besöksadress
Gudmundvägen 7, 182 69 Djursholm
Se karta

Med SL
Röd linje till DANDERYDS SJUKHUS, byt sedan till buss nr: 601 (snabbast), 606 (näst snabbast) och 602 (långsammast). Bussarna stannar inom 200 m från mottagningen. 

Parkering
Det finns parkeringsplatser längs Gudmundvägen, P-skiva 2h. Det finns också platser längs Vendevägen, P-skiva 1h samt platser nära mottagningen med P-skiva 3h och platser med gratis parkering i 24h (Djursholms slott). 

 

Vi har en sammanhållen journalföring – det gör din vård säkrare

Sammanhållen journalföring ger bättre och säkrare vård. Den gör att du som patient inte behöver upprepa din sjukdomshistoria vid varje nytt vårdtillfälle. Det underlättar också för vården om du kommer in akut, då den behandlande läkaren har en större möjlighet att ge dig rätt vård snabbare om de har tillgång till din journal. Läs mer här.

Karta