Aktuella nyheter

Januari 2024

God fortsättning! Nu är samtliga ordinare team på plats. Vi tackar tandläkare Lotti Dahllöf som har vikarierat hos oss under 2023. Vi vill även tacka alla patienter som årligen besöker oss och rekommenderar vår klinik!   

Juli 2023

Nu har samtliga team gått på semester och mottagningen håller stängt fram till v 32.
Team Erika är tillbaka 10/8.
Team Lotti samt Lina är tillbaka 14/8.

Vid akuta besvär hänvisar vi till PTJ Dental Tandakuten City som nås på nr 08-58009900.
Vi önskar alla patienter en härlig sommar!

Februari 2023

Tandläkare Anna Akbari-Ekblom har gått på förälraledighet och kommer under 2023 ersättas av tandläkare Lotti Dahllöf med start från 27/2. Anna beräknas vara tillbaka 1/1 - 2024.

September 2022

Vi tackar tandläkare Lotti Dahllöf för hennes tillgivna och engagerande arbete på kliniken i så många år. Lotti har nu gått i pension och vi välkomnar hennes efterträdare tandläkare Erika Salonen Viberg!  

Juli 2022 - Semestertider!

Kliniken håller stängt mellan v 28-30. Övrig tid finns någon av teamen på plats.
Team Lotti ledig mellan 1/7-1/8
Team Anna ledig mellan 7/7-14/8
Tandhyg. Lina ledig mellan 9/7-14/8

Om din ordinarie tandläkare är ledig går det bra att ringa det team som är på plats.
Vid akuta besvär hänvisar vi till PTJ Dental Tandakuten City som nås på nr 08-58009900.

Vi önskar alla våra patienter en trevlig sommar!

Maj 2022

Med pandemins framfart fick vi som många andra ställa om fysiska utbildningar till digitala men nu ska hela kliniken äntligen åka iväg på kurs om Framtidens Tandvård. Vi håller stängt från och med 18e maj och är på plats igen den 23e maj. Vid akuta besvär hänvisar vi som vanligt till PTJ Dental Tandakuten City. Telefonnummer dit är 08-58009900.

Juli 2021

Nu har kliniken sommarstängt. Team Anna startar igen 11/8 och Team Lotti 16/8.
Vid akuta besvär hänvisar vi till PTJ Dental Tandakuten City. Trevlig sommar!

Juli 2020

Nu tar vi semester och är på plats igen i Augusti. Team Anna startar 3/8 och Team Lotti 10/8. Som vanligt kan ni boka och omboka tider via vår hemsida. Trevlig sommar önskar vi er alla!

Maj 2020

Med anledning av Covid-19 vill vi uppmana alla patienter att följa aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom och kontaka oss istället per telefon för eventuell rådgivning vid akuta besvär. Vi skulle även uppskatta om du kom ensam till mottagningen för att minska risken för smittspridning - med färre personer på plats samtidigt blir det också enklare att hålla avstånd. Meddela oss om ni istället föredrar att vänta utomhus så ringer vi upp er när det är dags för er tur. Och kom ihåg vikten av god handhygien. Alla åtgärder för att minska smittspridningen är viktiga!

Februari 2019

Vår personalstyrka växer och vi vill välkomna vår tandhygienst Lina Fjerdingen. Lina är en erfaren och ödmjuk behandlare som hjälper patienter med förebyggande vård och parodontala behandlingar.

Januari 2019

Digitala avtryck!
Nu kan vi äntligen meddela att kliniken är försedd med en digital scanner, den senaste modellen från Trios 3Shape. Digitala avtryck har många fördelar och bland annat innebär det att patienterna slipper kladdiga avtryck inför bettskenor, kron-, bro- och implantatbehandlingar. Precisionen på konstruktionera ökar och man minskar risken för felkällor. Dessutom är det snällare mot miljön!

September 2018

Vår hemsidan lanseras och möjliggör onlinebokningar för patienterna.

Juli 2018

Tandläkarmottagningen på Sturegatan drivs som två egna enheter men vi kände att det var dags för ett gemensamt namn. Lotti och Anna välkomnar patienterna till Sturetandläkarna!