Vår verksamhet

Sundets läkargrupp är ett privat alternativ till den offentliga vården. Mottagningen är en verksamhet inom Praktikertjänst AB. Vi är en del av Hälsoval Skåne och har vårdavtal med Region Skåne. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet.

På mottagningen möter du läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, diabetetssköterskor, undersköterskor, astma-KOL-sköterska,  kurator, dietist, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeut, BVC-sjuksköterskor, receptionist och sekreterare.

Vi erbjuder dig som patient kontinuitet och möjlighet att träffa samma doktor vid varje planerad kontroll. Behöver du en akuttid kommer tid att bokas hos den läkare som har möjlighet att ta emot dig snabbast. 

Alla patienter är välkomna till Sundets läkargrupp och får hos oss vård på lika villkor. Här får du hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska. Vi utför hembesök när det av olika anledningar är besvärligt att komma till mottagningen. Vi arbetar också med förebyggande hälso- och sjukvård och erbjuder bland annat hälsokontroller, hjälp att gå ner i vikt samt rökavvänjning. Vi har ett nära samarbete med specialister inom kardiologi, ortopedi, barnmedicin, psykiatrin samt Försäkringskassan med flera.

Du som har en kronisk sjukdom har möjlighet att möta samma läkarkontakt vid icke akuta besök hos oss. Vid akuta medicinska eller psykiska problem får du en trygg och kompetent läkarkontakt.

Vi ser fram mot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet under förtroendefulla former.

Att röra på sig är viktigt i arbetet med förebyggande hälso- och sjukvård, som ett led i det sponsrar vi handbollen, tjejfotbollen och Örestads golfklubb.