Team Hyltegård - Möt livet leende!

 

Vi ber er att respektera allmänna riktlinjer och boka om din tid om du har förkylningsymtom. Vi ber er också att tänka på att endast den som har en bokad tid kommer till kliniken, anhöriga bör inte vänta i väntrummet. 

Vi hjälper dig med det mesta inom tandvård och står för ett högkvalitativt och professionellt omhändertagande. Vi tar emot nya och gamla patienter på ett varmt och trevligt sätt.

Hos oss får du inte bara sedvanlig tandvård utan även tips och råd om hur du förebygger karies, tandlossning och andra sjukdomar i munhålan.

Vi har ett nära sammarbete med några av sveriges mest erfarna tandläkarspecialister inom implantatkirurgi, avancerad tandkirurgi och omfattande bettrekonstruktioner. Du som patient är med och utformar den behandlingsplan som passar dina behov. Vi arbetar med långsiktiga mål och lägger alltid stor vikt vid både funktion och estetik.

Vi hjälper även dig som har dåliga erfarenheter av tandvården. Att vara rädd för tandläkaren ska inte vara ett hinder för god tandhälsa – vi tar hand om dig.

Kontakt och öppettider