Tandläkare Jan-Ove hälsar välkommen

Med dessa rader vill vi presentera oss och samtidigt önska dig varmt välkommen till oss på Tandhuset Kronan.

Tandläkare Jan-Ove Rova

Jag har varit verksam tandläkare sedan 2005 och har sedan dess arbetat på ett flertal kliniker både privat och inom folktandvården, Bland annat har jag arbetat på Tandvårdens kompetenscentrum vid avdelningen för parodontala sjukdomar samt vid käkkirurgin belägen på Sunderby sjukhus. Jag älskar nya utmaningar och utför utför både implantatkirurgi och tandreglering.

 

Tandsköterska Ann Lundgren

Jag heter Ann, har arbetat med tandvård sedan 1995 och är en erfaren tandsköterska med stor empati. Med glädje och omsorg gör jag mitt yttersta för att ni ska trivas och känna er väl omhändertagen.

 


Tandsköterska Andreá Granström

Mitt namn är Andreá och jag har varit yrkesverksam som tandsköterska sedan 2005. Jag har därefter arbetat inom den privata sektorn. Har arbetet mycket med estetisk tandvård men även all övrig typ av tandvård. Jag kommer göra mitt bästa för att få dig som patient att känna dig trygg och omhändertagen.

 

Tandsköterska Pernilla Häggström

 

 

Bild saknas

Tandläkare Rebecka Borgström

 

 

 
Bild saknas

Tandhygienist Frida Öhlund

 

 

Bild saknas

Tandhygienist Saga Nyholm

 

 

 
Bild saknas

Receptionist Lena Hedman

 

 

 

Tandvård med omtanke

Vår mottagning är uppbyggd så att ni som patienter ska känna er välkommna i en trygg och ombonad miljö. Kliniken är uppbyggd utifrån dem krav som ställs på tandvården idag. Vår ambition är att ni ska gå från oss positivt överraskade över klinikens utformning och personalens kompetens och bemötande.

 

 
Måndag
08.00-17.00
Tisdag
07.40-15.50
Onsdag
07.00-15.30
Torsdag
07.40-16.00
Fredag
07.00-13.00