Tandläkare Catarina Wahlin Trollhättan


Uppdatering gällande coronaviruset


Mottagningen är nu öppen som vanligt men vi följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om du har symptom som hosta, halsont och feber ska du stanna hemma. Ring oss gärna om du undrar något eller är tveksam.
Vi önskar gamla och nya patienter varmt välkomna !


Nya öppettider


Måndag: 07:15-17:00
Tisdag:. 07:30- 17:15
Onsdag: 07:15-16:00
Torsdag: 07:30-16:15
Fredag: 07:15-13:30


Söker du tandläkare i Trollhättan? Då är du välkommen till oss för en undersökning. Ring och boka en tid på 0520-10900 eller skicka ett mail till catarina.wahlin@ptj.se


Vi erbjuder dig ett brett utbud av tandvård och alltid ett varmt bemötande. Vi möter dig med empati och tar gärna emot dig som är tandvårdsrädd. Hos oss har du möjlighet att komma på regelbundna undersökningar allt efter dina behov. Vi erbjuder en sms-tjänst där vi kallar dig och skickar en påminnelse inför din undersökning. Vi håller koll på dina tänder åt dig!


Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom allmäntandvård såsom lagningar, tandblekning, bortagning av tandsten, bettskenor, rotfyllningar, implantat m.m. Behandlingarna är alltid individuellt anpassade. Vi erbjuder tandvård av hög kvalitet och går regelbundet vidareutbildningar så att vi kan erbjuda dig det bästa inom tandvård. Behandlingarna utförs enligt den senaste tekniken, skonsamt och smärtfritt. Vid behov remitterar vi dig till specialist.


Varmt välkommen till Tandläkare Catarina Wahlin!


 


 

Kontakta oss