Tdl. Emile Nicolas

Välkommen till Tandläkare Emile Nicolas i Örebro.


 • Bästa patient!

  Härmed vill jag meddela att jag går i pension den 30 Jan. 2021 efter ha haft förmånen att ta hand om era tänder de senaste 20 åren. Jag vill också presentera min efterträdare Tandläkare Gustaf Blomgren.


  Tandläkare Blomgren(35 år) utexaminerades från Malmö Universitet 2010. Han kommer från bandy och porslinsstaden Lidköping och flyttade till Örebro 2010.
  Gustaf är sedan två år verksamhetsansvarig på en annan Praktikertjänst Klinik och vi har träffats på våra återkommande nätverksträffar.
  När jag närmade mig pensionen och letade efter någon att ta över, kändes det väldigt kul att just Gustaf var så intresserad och angelägen.
  Han är en glad och noggrann kliniker som tar väl hand om sina patienter och ser utveckling som en rolig och nödvändig del av arbetet. Jag kommer att vara kvar som konsult inom framförallt implantat och tandreglering och kommer även att hjälpa till vid sjukdom eller liknande.


  Det är med glädje och med största förtroende jag lämnar över till Gustaf, men så klart med vemod som jag lämnar praktiken och alla er patienter. Det har varit en ynnest att vara er tandläkare och jag har haft mycket positivt genom åren. Jag hoppas och tror att ni kommer att ha minst lika positiv känsla framöver när ni besöker praktiken. Det har varit min strävan och högsta önskan i mitt sökande efter min efterträdare.


  Tandsköterskorna Elizabeth och Anette kommer att vara kvar och förutom Gustaf så kommer även Linda(tandsköterska/receptionist) och Anneli(tandhygienist) att tillkomma i personalen.
  Praktiken kommer i fortsättningen att vara en del av Praktikertjänst på nuvarande adress:
  Storgatan 19
  703 61 Örebro
  Tel 019-146100

  God jul och gott nytt år
  Tandläkare Emile Nicolas • Vi har tillfälligt begränsat med vårt öppethållande under Corona pandemin. Våra öppettider  varierar från en dag till en annan. Du är alltid välkommen att ringa oss  mellan 8:00-14:00.Vi svarar alltid på telefon när vi är på plats. 


Tandläkare Emile Nicolas i Örebro erbjuder all tandvård för både barn och vuxna, samt akuttandvård. Hos oss får du ett personligt omhändertagande genom att vi bryr oss om våra kunder och sätter dem i centrum. Vi förser dig med tandvård av högsta kvalitet. Vi är  certifierade i tandreglering med fast tandställning, Osynliga skenor för tandreglering och avtagbar tandställning

Boka tid Kontaka oss