Om Kerstin

Kerstin Flamholc tog sin tandläkarexamen år 1978. Hon har arbetat inom Folktandvården i 23 år, varav två år i Jämtland och drygt 20 år i Malmö. Under denna tid har hon hunnit skaffa sig en mycket stor erfarenhet genom att hon har arbetat med alla åldrar och behandlingar inklusive tandreglering. Det var många i Kerstins omgivning som tyckte att hon skulle starta en egen verksamhet och den 15:e oktober år 2001 öppnade hon privatmottagningen.

Hon delar idag lokaler med en annan tandläkare i en tandläkarmottagning som har funnits ända sedan år 1967. Kerstin arbetar idag med allt inom tandvård. Hon utför alla slags lagningar och tandlossningsbehandlingar. Dessutom gör hon egna bettskenor och arbetar mycket med estetisk tandvård främst med compositer och porslin. Ofta behöver tänderna blekas först för att kunna göras riktigt vackra. Blekbehandlingar utförs också mycket på kliniken. 

Idag arbetar Kerstin nästan uteslutande med kompositmaterial vid lagningar. Det finns många fördelar med att använda komposit. För det första gör man mindre åverkan på tanden eftersom man inte behöver göra en fästyta. Kompositmaterialet håller ihop tanden på ett bra sätt och det blir mycket snyggare med vita lagningar.

På mottagningen finns även möjlighet att bli behandlad av tandhygienist.

Kerstin arbetar med olika slags implantat och hon kommer att utveckla denna del av verksamheten. 

Det är idag cirka 1 000 patienter som finns i Kerstins patientregister men det finns ändå möjlighet att ta emot nya patienter. Om man vänder sig till Kerstin Flamholc får man hjälp av en tandläkare som har lång erfarenhet av yrket. Hon har en stor bredd och man kan få professionell hjälp med det mesta som rör tandvård.