Behandlingar

 Vi utför de flesta behandlingar inom tandvård. Det innebär bland annat lagningar, behandling av ilningar, förebyggande behandlingar (som borttagande av tandsten, puts och kariesprofylax), akuta behandlingar, rotfyllningar, tandlossningsbehandlingar, kron och broterapier, implantatbehandlingar med mera. Vi utför estetisk tandvård som tandblekningar och skalfasader. 

 Vi arbetar i team för att tillsammans ge dig den bästa personliga tandvården. Vi försöker alltid hjälpa dig på bästa sätt vad ditt problem än är.

 Vi ser gärna att hela familjen har samma tandläkare. Barn tar vi emot från 1 års ålder. Barn / ungdomar har dessutom kostnadsfri tandvård till och med det år barnet/ungdomen fyller 23 år. Vill du bli patient hos oss kan du ringa, så fyller vi i blanketten till landstinget i Värmland.

 Kvalitetssäkring arbetar vi med kontinuerligt i form av vidareutbildningar och uppföljning av arbetet. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen.

 Vi samarbetar med specialister inom olika områden, vid behov skickas remiss.

 Vi kallar dig till undersökning enligt överenskommelse med intervaller baserat på ditt tandvårdsbehov. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ. Du får alltid en kostnadsberäkning på större behandlingar.