Behandlingar

Vi utför de flesta behandlingar inom tandvård. Det innebär bland annat lagningar, behandling av ilningar, förebyggande behandlingar (som borttagande av tandsten, puts och kariesprofylax), rotfyllningar, tandlossningsbehandlingar, kron och broterapier, implantatbehandlingar med mera. Vi utför även tandblekningar och skalfasader.

Barn tar vi emot från 1 års ålder. Barn / ungdomar har dessutom kostnadsfri tandvård till och med det år barnet/ungdomen fyller 23 år.

Vill du bli patient hos oss kan du ringa, så fyller vi i blanketten till landstinget i Värmland.

Vi arbetar i team för att tillsammans ge dig bra tandvård. Teamet strävar efter att i första hand hjälpa dig med att få behålla dina egna tänder. Alla patienters behov bedöms och en riskgruppering görs.

Kvalitetssäkring arbetar vi med kontinuerligt i form av vidareutbildningar och uppföljning av arbetet. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen.

Vi samarbetar dessutom med specialister inom olika områden, vid behov skickas remiss.

Vi kallar dig till undersökning enligt överenskommelse med intervaller baserat på ditt tandvårdsbehov. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ. Du får alltid en kostnadsberäkning på större behandlingar.