Vi som arbetar här på tandkliniken

 Om oss

 Vi strävar efter att alltid hjälpa dig på bästa sätt och vara lyhörda för just dina behov. Därför träffar du alltid samma tandläkare/ tandhygienist och vi tar gärna hand om hela familjen.

 Tandkliniken är belägen centralt i Karlstad vid Stora Torget. Bra parkeringsmöjligheter finns och stadsbussarna stannar vid torget.

 Mottagningen ligger en trappa upp i en äldre fastighet och vi har försökt ta till vara den här charmen. Vi har inrett kliniken så hemtrevligt som möjligt för att skapa en lugn och harmonisk miljö för dig.

 Vi som arbetar hos tandläkare Lisbeth Engström har lång erfarenhet och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Det finns tandhygienist på kliniken.

Vårt mål är att få dig att vilja le och ge dig friska tänder!

Vi som arbetar här

 

Tandläkare 
Lisbeth Engström

Jag utbildade mig i Göteborg. Arbetade sedan hos Folktandvården Värmland till 2011. Jag arbetade först 20 år i Säffle, bland annat som klinikchef. Därefter har jag varit anställd här i Karlstad.

 

Tandsköterska 
Marianne Anteryd

Jag är utbildad tandsköterska. Har arbetat 24år i Folktandvården och privat i Karlstad.

 

Tandhygienist
Anna-Lena Skoog

Jag är utbildad undersköterska och har arbetat inom kommun/landsting i 10 år. Utbildade mig sedan till tandhygienist 2001 och har därefter arbetat privat.