Välkommen till tandläkare Marie-Louise Sandvik centralt i Västerås

Välkommen till en trivsam tandvårdsklinik där vi sätter patienten i centrum. Hos oss får du individuellt anpassad högkvalitativ vård med inriktning på allmäntandvård, tandhygienistbehandling, tandblekning, tandimplantat och kosmetisk tandvård. Självfallet får du kostnadsförslag på all typ av behandling. Vi tar även emot barn. Barntandvården är kostnadsfri.


Aktuellt gällande det nya coronaviruset


Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik. Av flera skäl behöver vi dra ned på verksamheten under en period och kommer i huvudsak att prioritera patienter med akuta besvär.


Vi kommer också att kontakta alla patienter som är över 70 år och boka om planerade behandlingar. Det här är åtgärder som vi behöver genomföra och vi ber om förståelse för dessa.


Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Boka tid hos oss
 

Öppettider

Måndag
-
Tisdag
07:30-12:30
Onsdag
07:30-12:30
Torsdag
07:30-12:30
Fredag
-

Vi har tillfälligt reducerade öppettider. Vill du som patient nå oss går det bra att maila teamsandvik@ptj.se eller ringa 021-137810.

Adress & karta

Smedjegatan 15 722 13 Västerås
Se större karta 

Aktuellt

Kallelser

Vi kallar nu alltid våra patienter per sms och inte via post.

Tillfälligt reducerade öppettider

Vi har öppet tisdag-torsdag: 7.30-12.30.