Om oss

Vi bedriver allmänpraktik för hela familjen, från tre år och uppåt. Mottagningen är helt datoriserad sedan många år, röntgen och foto sker digitalt och vi investerar i ny teknik. Implantat, blekning, fasader, porslinständer och proteser, behandling av tandlossning samt mycket annat kan du få hjälp med här.

Vi tycker det är trevligt och viktigt med dialog och vill ge en bra vård i samråd med patienten. Du kan alltid fråga om vad du vill. Nya och gamla patienter är varmt välkomna.

Till vår hjälp har vi flera specialister som vi samråder med och remitterar till vid behov. Dessa finns i närområdet. Själva vidareutbildar vi oss regelbundet och genomgår kvalitetsdiplomering för att ständigt bli bättre.

Personal:

Monica Eklund
Tandläkare, examinerad 1982. Delägare av mottagningen.

Helena Kagstedt
Tandhygienist 1986 med grundutbildning som tandsköterska dessförinnan. Arbetat tillsammans med Monica sedan 1982.

Kerstin Nordblad
Tandsköterska 1978. Lång yrkeserfarenhet från annan praktik, arbetar tillsammans med Monica och Helena sedan 2007.

Vad gör en tandsköterska?

Jag sköter mycket av arbetet i receptionen och assisterar på rummet. Det är mig eller min kollega du möter när du ringer eller kommer hit. Om du undrar över något angående betalning eller behandling så fråga mig gärna!

Kerstin Nordblad, tandsköterska

Vad gör en tandhygenist?

Jag vill arbeta för att ge dig en positiv upplevelse i lugn miljö. Du ska få god kännedom om dina tänder och din munhälsa. Tillsammans strävar vi mot ett mindre vårdbehov. Förutom att informera, instruera, ta bort tandsten, fluorbehandla tar jag röntgen, gör blekskenor, gör kontroller och mycket annat.

Helena Kagstedt, tandhygienist