Välkommen till oss!

Välkommen till oss!

Välkommen till vår fina, trivsamma mottagning som öppnar den 1 februari 2022. Vi ser till att du känner dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och stävar efter att erbjuda dig tandvård av högsta kvalitet. Vi utför det mesta inom tandvård, allt från förebyggande behandlingar till implantatkirurgi och protetik. Vid mer komplicerade fall  remitterar vi dig till specialist. Vårt mål är att du, som ska bli vår patient, behåller dina tänder friska och ditt leende vackert livet ut.

Tandvårdsrädd?

Tandvårds- eller spruträdd?

För dig som är tandvårdsrädd kan vi erbjuda en lugn miljö där du får längre behandlingstid och möjlighet till lugnande mediciner.

Vid behov eller för dig som är spruträdd kan vi lägga bedövning med Wanda - en aparat som sprutar in bedövningsmedlet så långsamt att det inte känns.

Välkommen bild

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer