Eftervårdsprodukter

Nu erbjuder vi ett sortiment av Beauté Pacifique och Solutions by Victus "cosmeceutical" skönhets- och eftervårdsprodukter.

Deras Creme Metamorphique har blivit en "best seller" och ger en kliniskt dokumenterad förstärkning med upp till 30 % av det slutliga resultatet av en laserbehandling. Den innehåller 3 olika former av vitamin A som är inkapslat i squalane (en olja som finns naturligt i huden) i nanosfärer. Allt för att vara så snällt mot huden som möjligt. Det betyder att de olika vitamin A komponenterna (för kliniskt dokumenterad förbättring av hudens utseende) blir levererade direkt till den plats de behövs mest i huden.

Creme Metamorphique innehåller också ett solskydd och två former av vitamin E (en kraftfull antioxidant som skyddar hudens strukturer från fria radikaler, vilka ger skador i hudens olika lager).

Andra Beauté Pacifique produkter vi erbjuder är till exempel Brown Pigment Equaliser, som hjälper till att minimera synliga pigmentfläckar i huden. Den har en ingrediens som blockerar syntesen av melanin (det som ger pigmentfläckar dess bruna färg), och en inbyggd solskyddsfaktor (som förhindrar pigmentet att komma tillbaka).

Fråga oss om sortimentet vi erbjuder.

Victus Medical Gruppen, som är experter på vår Cellox IPL och Omorphia fett reducering system, har lanserat sin egen linje av hudvårdsprodukter: Solutions by Victus. Nu erbjuder vi ett sortiment från linjen!

Huvudkonceptet med Solutions är att behålla hudens syrabarriär när ni använder Solutions hudvårdprodukter. Ett bra steg framåt för en bättre hud, särskilt om ni har känslig hud!

Solutions erbjuder också några serumprodukter. Ett serum absorberas in i huden mer effektivt, snabbare och djupare, jämfört med en kräm. Också en smart val!

Vi har en rengöringsprodukt: Wash it Off

Ett anti-age serum: Renew Yourself

Ett lugnande serum: Keep it Calm, och

En anti-age kräm: Keep it Young.

Solutions försäljning sker bara genom Victus kliniker, t.ex hos oss "More Than Skin Deep"!

Nyfiken? Kontakta oss eller kom förbi!