Hud Uppstramning

Vi erbjuder huduppstramning med hjälp av Omorphia. Behandlingen innebär att man tillför infrarött ljus och radiofrekvensenergi till huden, samtidigt som det sker en vacuummassage och en mekanisk massage.

Genom att leverera infraröd ljusenergi till huden stimulerar man cirkulationen och öppnar porerna. Massage hjälper också till att stimulera cirkulationen och mjukar upp vävnaden i huden. Radiofrekvensenergi påverkar läderhuden (dermis) och ger den starkaste uppstramningseffekten. Energien man tillför gör att kollagenfibrerna i bindväven krymper och dras ihop. Ni ser en liten uppstramning nästan direkt. På lång sikt (upp till 6 månader) ger radiofrekvens behandling en stimulering av nyproduktion av kollagen i bindväven, och ger därmed en gradvis återuppbyggnad av en stramare och tjockare hud. Slutresultatet i ett behandlings program blir ett mer konturerat och friskare utseende.

Man kan behandla de flesta områdena på kroppen: mage, överarmar, hals, ansiktet och även påsar under ögonen. Behandling kan utföras en gång i veckan och även kombineras med våra andra hudbehandlingsmöjliheter. Boka ett paket genom Caroline.