Vi som jobbar här

Carolina Werneman

Tandläkare

Från början kommer jag från en liten stad i Västmanland. I juni 2013 tog jag examen från Tandvårdshögskolan i Malmö efter fem år på tandläkarlinjen. Jag arbetade mina första år som tandläkare i min lilla hemstad och sedan 2015 har jag bott och arbetat i Stockholm. 

Jag har turen att få ha världens roligaste jobb och jag älskar verkligen att vara tandläkare! Det bästa med mitt jobb är att alla patienter är unika och jag har lyxen att få träffa många trevliga människor och arbeta med duktiga och positiva kollegor varje dag. 

När jag inte jagar tandtroll på jobbet så springer jag efter min dotter som nu har hunnit bli två år och ibland är mer vild än tam.

Marie Eklund

Marie Eklund

Tandläkare

Vi hade turen att få samarbeta med Marie första gången redan 2019 när hon var här som vikarie när Carolina var på mammaledighet. Eftersom vi snabbt insåg vilken duktig tandläkare hon var så är vi väldigt glada att vi nu har fått hit henne på deltid tillsvidare. Marie är lugn och trygg i sitt arbete och mycket omtyckt av både oss och sina patienter.

Förutom att hon är en duktig tandläkare så är Marie en snabb cyklist och hurtigt nog så cyklar hon ca 3 mil tur och retur till oss när hon kommer hit och jobbar!

Foto på Maria tandhygienist

Maria Nyhrén Norman

Tandhygienist

Maria är våran fantastisk engagerade och positiva tandhygienist. Hon arbetar mycket med förebyggande vård och stödbehandlingar men gör också fullständiga undersökningar. Hon utformar alltid varje besök utifrån just dina behov eftersom vi alla är unika. Hon är lugn och trygg och ger aldrig upp sin ambition att få din mun att nå "sitt bästa jag".

När hon inte är hos oss på jobbet och sprider glädje så hittar man henne troligtvis i stallet, elljusspåret eller på gymmet. 

Jenny Bergström

Tandsköterska

Jenny är vårt senaste tillskott i "jobbfamiljen" och en nyutbildad tandsköterska. Hon tog examen i januari 2021 och hade innan dess gjort två perioder av praktik hos oss. Efter att hon avslutat sin utbildning hade vi turen att få anställa henne. Jenny är redan en väldigt duktig tandsköterska som är positiv och glad och lär sig snabbt.

Innan Jenny blev tandsköterska har hon arbetat inom barnomsorg. Hon är uppväxt i Viksjö och har bra koll på området Järfälla.

Inger Boberg

Inger Boberg

Tandsköterska