Vi som jobbar här

Carolina Werneman

Tandläkare

Från början kommer jag från en liten stad i Västmanland. I juni 2013 tog jag examen från Tandvårdshögskolan i Malmö efter fem år på tandläkarlinjen. Jag arbetade mina första år som tandläkare i min hemstad Köping och sedan 2015 har jag bott och arbetat i Stockholm. 

Jag har turen att få ha världens roligaste jobb och jag älskar verkligen att vara tandläkare! Det bästa med mitt jobb är att alla patienter är unika och jag har lyxen att få träffa många trevliga människor och arbeta med duktiga och positiva kollegor varje dag. 

När jag inte jagar tandtroll på jobbet så springer jag efter min dotter som nu har hunnit bli fyra år och ibland är mer vild än tam.

Marie Eklund

Tandläkare

Vi hade turen att få samarbeta med Marie första gången redan 2019 när hon var här som vikarie när Carolina var på mammaledighet. Eftersom vi snabbt insåg vilken duktig tandläkare hon var så är vi väldigt glada att vi nu har fått hit henne på deltid tillsvidare. Marie är lugn och trygg i sitt arbete och mycket omtyckt av både oss och sina patienter.

Förutom att hon är en duktig tandläkare så är Marie en snabb cyklist och hurtigt nog så cyklar hon ca 3 mil tur och retur till jobbet och hennes nästa utmaning är att cykla Halvvättern!

Foto på Maria tandhygienist

Maria Nyhrén Norman

Tandhygienist

Maria är våran fantastisk engagerade och positiva tandhygienist. Hon arbetar mycket med förebyggande vård och stödbehandlingar men gör också fullständiga undersökningar. Hon utformar alltid varje besök utifrån just dina behov och hon ger aldrig upp sin ambition att få din mun att nå "sitt bästa jag".

När hon inte är hos oss på jobbet och sprider glädje så hittar man henne troligtvis i stallet, elljusspåret eller på gymmet. 

Anna Hedström

Tandsköterska

Anna är en erfaren tandsköterska med flera års erfarenhet. Hon är en nedflyttad norrlänning som är lugn och trygg i sin roll och kan det mesta om det mesta. Förutom assistans, sterilarbete och reception så arbetar Anna en del självständigt med vissa behandlingar, bland annat bedövning, profylax och provisoriska ersättningar..

När Anna inte jobbar kanske hon är på en långpromenad med hunden eller gör någonting roligt med sina barn.

Jennie Gustavsson

Tandsköterska

Jennie är vårt nyaste tillskott i jobbfamiljen och hon firade nyligen ett år som färdig tandsköterska. Hon har snabbt kommit in sin yrkesroll och man kan tro att hon aldrig gjort något annat än att vara just tandsköterska.

Jennie jobbar mestadels med assistans med utvecklas hela tiden i sitt självständiga arbete och har en del egna patientbehandlingar, bland annat profylax och blekningsbehandllingar.

När Jennie inte är på jobbet hittar man henne troligtvis utomhus, antingen på vandring i skogen eller spelandes fotboll med sina barn.

Jenny Bergström

Tandsköterska

Jenny är relativt nyutbildad tandsköterska. Hon tog examen i januari 2021 och hade innan dess gjort två perioder av praktik hos oss. Efter att hon avslutat sin utbildning hade vi turen att få anställa henne. Jenny är redan en väldigt duktig tandsköterska som är positiv och glad och lär sig snabbt. 

Innan Jenny blev tandsköterska har hon arbetat inom barnomsorg. Hon är uppväxt i Viksjö och har bra koll på området Järfälla.