Välkommen

Här ger vi dig den bästa servicen 

- från första samtalet till sista besöket

Mer om oss

Bild 1

Utfyllnad 1/3

Så här går besöket tillSå här går besöket till

När du kommer till mottagningen kan du slå dig ned i vårt trevliga väntrum i väntan på ditt besök. Har du några frågor är det bara att vända dig till någon i receptionen.

När det är din tur, kommer någon från personalen ut och ropar upp ditt namn. Du får följa med dem till ett behandlingsrum där vi tar hand om dig och dina tänder.

Efter ditt besök ...

 

 

Om mottagningenOm mottagningen

Vår mottagning är utrustad med den senaste tekniken inom tandvård för att vi på bästa sätt ska kunna ta hand om dig och dina tänder. Vår personal fortutbildar sig regelbundet så att vi håller oss uppdaterade om det allra senaste.

Välkommen att boka tid hos oss!

 

 

 

 

Mitt PTJ-appen

Vård online med Mitt PTJ-appen

Med fler än 80 vårdcentraler och 120 specialistmottagningar finns vi där för dig, även när du inte har möjlighet att besöka oss. Vi hjälper dig med dina besvär även om det inte kräver att du träffar oss fysiskt. Allt du behöver är ett Bank-ID och internetuppkoppling. 

Praktikertjänsts mobilapp Mitt PTJ lanserades den 11 november och i det första skedet riktade sig den huvudsakligen till patienter i primärvården. Numera kan dock patienter även ta del av webbtidböcker hos de tandvårdskliniker som använder journalsystemet Frenda.

Läs mer om Mitt PTJ