Vår personal

Vi är ett glatt gäng och det hoppas vi att även du som patient kommer att känna av. Alla i personalen går regelbundet på vidareutbildning.

Urban Olsson, tandläkare

Louise Cedergren, tandläkare

 

Tandsköterska Anette Ragnarsson

Jag har arbetat hos Team Urban Olsson sedan 2008. Tandsköterskeutbildning Västerås -90/91, även utbildad undersköterska. Har arbetat 23år på Folktandvården i Sala.

Tandsköterska Erika Agemalm

Jag har arbetat hos Team Urban Olsson sedan 2005. Tandsköteskeutbildning Eskilstuna -04/05. Arbetade tidigare inom äldreomsorgen i Sala.

Tandsköterska Anna-Lena Rathgeb

Jag har arbetat hos Team Urban Olsson sedan 1995. Tandsköterskeutbildning Uppsala -85/86. Har arbetat på Folktandvården, Specialisttandvård och privat sedan dess.

Tandsköterska/Receptionist Anna Florsjö

Jag har arbetat med Team Urban Olsson sedan 1991. Tandsköterskeutbilning Umeå -84/85. Tidigare arbetade jag på Folktandvården i Sala. Numera ser Ni mig mestadels i receptionen.

Tandhygienist Ulrika Persson

Mitt intresse för tandvård började när jag bodde i Texas och arbetade som tandsköterska för Dr.Frank Varanelli. När jag flyttde hem utbildade jag mig i Falun och blev färdig legimiterad tandhygienist 2004. Efter utbildningen arbetade jag på Folktandvården i Sala. Sedan 2019 arbetar jag hos Team Urban Olsson. Mina dagar består av undersökningar, behandla sjukdomar i mun, jobba förebyggande och bibehålla god munhälsa.