Om oss

Tandläkare i Malmö - tandläkare Hesam Mojir och Katerina Mojir

Leg. tandläkare Hesam Mojir är utbildad på Tandvårdhögskolan i Malmö. Han har arbetat i flera år och har bred kompetens inom såväl allmän vuxentandvård som barntandvård men även inom sjukhustandvård.

Hesam har tidigare arbetat på folktandvården, privattandvården, på tandvårdshögskolan i Malmö på flera specialistavdelningar samt på Helsingborgs lasarett på käkkirurgiska avdelningen.

På tandvårdshögskolan i Malmö har han arbetat på specialistavdelningar för Endodonti (Rotbehandlingar), Protetik och Radiologi samt bland annat undervisat tandläkarstudenter och bedrivit forskning.

Estetisk tandvård och tandvård med hög kvalitet är något som Hesam prioriterar högt.  Tandläkare Hesam Mojir har bred utbildning inom dentoalveolär kirurgi, implantatkirurgi och -protetik och under hans tjänst på käkkirurgiska avdelningen har han fått ytterligare erfarenhet inom området.

Att hjälpa patienter med tandvårdsrädsla ligger honom varmt om hjärtat.

Leg. tandläkare Katerina Mojir är utbildad på Tandvårdshögskolan i Malmö och har arbetat i flera år med allmän vuxentandvård och barntandvård samt varit på olika specialistavdelningar.

Hon arbetar just nu även på tandvårdshögskolan på avdelningen för Orofacial smärta och käkfunktion. Där utreder hon och behandlar patienter med kronisk ansiktssmärta och käkledsbesvär, samtidigt som hon specialiserar sig inom ämnet och kommer att vara färdig specialist inom snar framtid.

På tandvårdshögskolan bedriver hon även forskning inom området för neuropatisk smärta och lokalanestesi samtidigt som hon undervisar tandläkarstudenter och ansvarar för tandhygienistutbildningen. Katerina arbetar även med svårt tandvårdsrädda patienter såväl vuxna som barn.