Corona

Fr.o.m måndagen den 30/3 har vi dragit ner på verksamheten en tid framöver. Vi kommer att ha öppet måndag-torsdag, men vi kommer inte att ha öppet hela dagarna. Det kan upplevas svårt att få tag i oss via telefonen pga av detta, men det går alltid att lämna ett meddelande så ringer vi upp er så fort vi kan. Det går också bra att mejla oss på info.valterssonwickstrom@ptj.se.

Vi kommer försöka hålla igång verksamheten så gott vi kan, dock kommer vi att vara restriktiva med att kalla in patienter som tillhör någon riskgrupp pga Covid-19. Patienter som är sjuka, förkylda eller har andra symptom på sjukdom ombeds att hålla sig hemma för att försöka förhindra smittspridning.
Vi kommer inte heller kalla patienter som är under 24 år, alltså "barnpatienter" i Regionens ögon pga att Region Kalmar har gått ut med riktlinjer som gör gällande att vi inte ska kalla dem för att försöka spara på resurser. Skulle det vara så att man får besvär och är "barnpatient" så ska man naturligtvis inte tveka att höra av sig, alla akutpatienter behandlas som vanligt.

Vi välkomnar som vanligt alla, både nya och befintliga patienter!