Om praktiken

I vår smakfullt inredda praktik, skapad för att du som patient skall få ett trevligt bemötande i en avslappnad och öppen atmosfär, jobbar två tandläkarteam i skift så att du som patient skall ha möjlighet att komma både tidig morgon eller sen eftermiddag.

Praktiken har en öppen och luftig planlösning och är utrustad med de bästa och modernaste utrustningarna inom exempelvis hygien/sterilhantering och digital röntgen. Vi arbetar med de modernaste materialen och metoderna för att kunna prestera en högkvalitativ vård med respekt för dig och dina önskemål.

Historik

1991 övertog vi tandläkarna Arrlands praktik som då var belägen på Hornsgatan. När sedan tandläkare Dahlman gick i pension 1998 övertog vi även hans del. Vi beslutade då att bygga nytt och flyttade i november 1999 in i våra nuvarande lokaler på Bangatan 8 i Nybro.Allt sedan dess har vi utvecklat verksamheten till att nu omfatta tio medarbetare som utbildats till att arbeta både med högkvalitativ och förebyggande tandvård. Vi kan idag erbjuda allt ifrån tandblekning, hygienbehandlingar till implantatkirurgi och kosmetisk tandvård.