BETALNING

Vi är en kontantfri mottagning. Du kan betala med kort, men önskar du att betala med faktura så går det naturligtvis också bra. Vi använder oss av en fakturatjänst via Collector. Vid köptillfället säger du till att du vill betala med faktura så hanteras det direkt i journalsystemet. En kreditprövning görs i samband med köpet, vilket innebär att Collector inhämtar en kreditupplysning.När du fått hem din faktura, som första gången skickas till din folkbokföringsadress, kan du välja att betala hela fakturan direkt, den ska då betalas inom 14 dagar, och endast en fakturaavgift på 45 kr tillkommer.


Du ges även en möjlighet att delbetala fakturan på 3 till 36 månader. Om du ska göra flera behandlingar har du möjlighet att samla dina fakturor till ett konto och göra en delbetalning i månaden. För att klara av ibland kostsamma behandlingar har Praktikertjänst tillsammans med Collector tagit fram detta alternativ (med en kreditränta på för närvarande 9,75%).

Så här gör du:
För att delbetala måste du minst betala det lägsta belopp som står skrivet på fakturan. Du kan också logga in på minasidor.collector.se och välja att dela upp betalningen av din faktura eller välja konto.
1. Logga in på minasidor.collector.se med mobilt BankID
2. Tryck på "Välj betalsätt" på din faktura och välj att dela upp betalningen
3. Välj den betalplan som passar dig bäst
På minasidor.collector.se kan du se vilken månadskostnad de olika betalplanerna skulle innebära för din faktura.


För ytterligare frågor kontakta gärna:
Collector kundtjänst: 010 - 161 01 00
E-mail: contactcenter@collectorbank.se