Personal

Vi som arbetar på Tandvården Hisinge Hus

 

Anders Jonsson, tandläkare

Läste till tandläkare på Tandläkarhögskolan i Göteborg 1980-1984. Efter examen jobbade han inom Folktandvården i både Lidköping och Göteborg fram till 1989, för att därefter gå över till privattandvården och Praktikertjänst AB på kliniken på Bjurslätts torg. Tillsammans med Henrik Svalin startade han Tandvården Hisinge Hus 2011.
Hans mål som tandläkare är friska patienter och att ge varje patient ett gott omhändertagande. Han säger själv att det han gillar bäst med att vara tandläkare är den fantastiska kombinationen av professionellt hantverk och kontakten med de många trevliga patienterna som yrket innebär.

 

 

Henrik Svalin, tandläkare

Utbildade sig till tandläkare i Göteborg och tog examen 1994. Efter examen arbetade han på Folktandvården i Stenungsund till 1999, då han blev klinikchef i Olso. Han blev kvar där i tre år och flyttade tillbaka till Göteborg 2002 och inledde ett samarbete med kollegan Anders Jonsson i en egen mottagning på Bjurslätts torg. 2010-2011 byggde de tillsammans en helt ny klinik i Hisinge Hus på Gustaf Dalénsgatan.
Det Henrik gillar bäst med att vara tandläkare är att ställas inför både teoretiska och praktiska utmaningar, att få använda både huvud och händer. Att hjälpa tandvårdsrädda patienter att komma över sin rädsla och få dem att känna sig trygga hos tandläkaren är något han brinner särskilt för.

 

Susanne Nilsson, tandhygienist

Utbildade sig till tandhygienist 1981 i Umeå. Det hon gillar bäst med jobbet är den fina patientkontakten. Som tandhygienist träffar man många av patienterna flera gånger om året, och det ger möjlighet att bygga en närmare kontakt som Susanne verkligen uppskattar. När hon kan hjälpa en tandvårdsrädd patient att känna sig trygg, eller få en kariesaktiv eller tandlossningspatient att sköta sina tänder, blir Susanne särskilt glad och stolt. Hon är en skicklig hygienist, och när hon med hjälp av både kunnighet och egna specialknep lyckas få svårläkta tandköttsfickor att läka, då får en hon extra kick.
Susanne tycker det är roligt när hon får arbeta med estetisk tandvård. Allra roligast tycker hon att det är att få trolla bort gluggar mellan framtänderna med osynliga kompositfyllningar, resultatet blir så himla snyggt!


 

 

 

 

 

 

Karin Regndal, tandsköterska

 

Annelie Johansson, tandsköterska

 

Marie Unger, tandsköterska

 

Annette Eliasson, tandsköterska

 

 

 Carina Wertman, receptionist