Tandvårdskonto

Tandvårdskonto är ett smidigt och klokt sätt att betala för din tandvård. Pengarna du sätter in ger också riktigt bra ränta. Du får automatiskt en kredit på 5 000 kronor och du kan även låna högre belopp.

Naturligtvis är pengarna som du sätter in tänkta för dina tänder, men de blir aldrig låsta. Ifall du vill eller behöver kan du ta ut dem och använda dem till något annat. De pengar du för in på kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin upp till 500 000 kronor.

Tandvårdskontot är gratis och du bestämmer själv hur mycket du vill spara. Antingen kan du sätta in en summa varje månad, eller när du själv känner för det. Det kan vara klokt att rådfråga oss här på mottagningen.

När du ska betala för en behandling hos oss använder du kortet för Tandvårdskontot som vilket kontokort som helst. Om inte pengarna räcker har du en kredit på 5 000 kronor. Behöver du låna mer gör du en särskild ansökan och du kan delbetala upp till 24 månader.

Kanske vill du ge ett bidrag till dina barns framtida tandhälsa? En liten summa i månaden insatt på Tandvårdskontot kan betyda mycket när en ung person ska börja betala för tandläkarbesöket själv.

Så här ansöker du:

Du som patient kan öppna ett Tandvårdskonto när du har fyllt 18 år. Det här gör du via » alltomdinatander.se eller genom att fylla i en folder som finns hos oss på mottagningen. Administrationen av Tandvårdskonto hanteras av Praktikertjänsts samarbetspartner Collector.