Teamet

Mats Christiansen

Klinikchef & legitimerad tandläkare

 

Mats har flera diplomutbildningar i oral kirurgi, implantatkirurgi och implantatprotetik. Drivit remisskliniker i England och Danmark i 14 år och föreläser regelbundet nationellt och internationelllt inom implantat och digital tandvård. 

Camilla Göthberg

Legitimerad tandläkare

  

Camilla är legitimerad tandläkare från Odontologiska fakulteten i Malmö och har flera års erfarenhet av både vuxen- och barntandvård. Hon är en mycket lugn och metodisk tandläkare som strävar efter att skapa en harmonisk och trygg miljö för alla patienter. Noggrannhet och omhändertagande är av högsta vikt i Camillas arbete. 

Annika Dahlman

Legitimerad tandläkare

 

Annika började arbeta i Folktandvården Halland efter tandläkarexamen i Malmö 1986. Har sedan 1995 varit verksam inom den privata tandvården i Sjöbo, Tomelilla och Ystad. Har en bred erfarenhet av allmäntandvård och ett stort intresse för att hitta individuella lösningar på patienters tandvårdsbehov. Vill skapa en avslappnad miljö där patienten kan känna sig otvungen och trygg. Man skall våga skratta och le i tandläkarstolen!

Madeleine Vägnelid

Legitimerad tandläkare

 

Madeleine är legitimerad tandläkare från odontologiska fakulteten i Göteborg. Med noggrannhet och kontinuitet vill hon skapa trygga patientmöten. Madeleine trivs med att lägga lite extra energi på de små detaljerna för att nå ett förstklassigt slutresultat. Fokus ligger alltid på individen och att denna lämnar mottagningen med sina förväntningar uppfyllda.

Farid Amirfaridi

Legitimerad tandläkare

 

Farid är en i raden av alla våra duktiga tandläkare, utbildad vid Tandvårdshögskolan i Malmö. Han är särskilt uppskattad av tandvårdsrädda patienter tack vare sitt förtroendeingivande arbetssätt. Inga utmaningar är för små eller för stora, och målet med varje möte är att sätta ett leende på patientens läppar.

Ylva

Ylva

Legitimerad tandläkare

Hanna Bjelvér

Legitimerad tandhygienist

 

Hanna är vårt senaste tillskott i teamet och hon är legitimerad tandhygienist. Hon har arbetat inom den privata sektorn i Sjöbo i 10 år. Hon är en kunnig och oerhört noggrann tandhygienist, som tillsammans med tandläkarna på kliniken gör allt för att ge patienten så bra vård som möjligt.

Anna

Receptionist

 

Anna är vårt ansikte utåt! Ni hittar henne i receptionen och är förmoligen den första du kommer i kontakt med på kliniken. Hon hälsar dig välkommen när du kommer på besök, svarar i telefon när du ringer, bokar tider och sköter administrationen på kliniken. Lugn och med ett stort ordningsinne!

Madeleine

Kliniksamordnare & tandsköterska

 

Madeleine är utbildad tandsköterska sedan 26 år tillbaka. Hon är kliniksamordnare och håller många bollar i luften. Madeleines mål är att ge patienterna den bästa kvalitativa vård och service som bara går att uppnå. Madeleine är en frisk fläkt som älskar ordning och reda. Hon tycker att det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet för att kunna bemöta varje patient med glädje och energi!

Henrik

Tandsköterska

   

Henrik är tandsköterska och utbildad vid yrkeshögskolan i Helsingborg. Henrik är en stor tillgång då han även är utbildad undersköterska. Han ser till att ni får ett vänligt och lugnt bemötande med mycket kunnande. Henriks specialintresse är tandreglering.

Camilla

Tandsköterska

  

Camilla är utbildad tandsköterska och hennes specialintresse är implantat och kirurgi. Camilla tycker att det bästa med hennes yrke är kontakten med människor. Hennes mål är att alltid ge patienten en bra upplevelse och en god service i tandläkarstolen.

Tiffany

Tandsköterska

 

Tiffany är utbildad tandsköterska. Hon studerade på yrkeshögskolan i Helsingborg och tog examen 2016. Som sköterska tycker Tiffany att det är viktigt att ha roligt på jobbet, och att alltid ha patienten i fokus. Detta märks i behandlingsrummet där hon gärna lägger en lugnande hand på axeln och är lätt att prata med.

Marigona

Tandsköterska

 

Marigona är utbildad tandsköterska och började på kliniken redan under utbildningen. Hennes mål är att alltid få en trivsam miljö inne på behandlingsrummet. Marigona är flexibel, glad, lättsam och har ett öga för detaljer. Håller igång både patienter och personal med sin energi och humor!

Susanne

Tandsköterska

 

Susanne är utbildad tandsköterska sedan drygt 20 år tillbaka. Gick sin utbildning på Vårdhögskolan i Lund. Arbetat många år på en liten klinik i Veberöd. Sedan i maj har vi haft glädjen att ha henne i vårt team. Susanne är en stor tillgång med sin långa erfarenhet inom delegerad tandvård och med glatt humör blir patienterna väl omhändertagna.

Cecilia

Tandsköterska

Bente

Lokalvårdare

Bente är vår eminenta lokalvårdare, som ser till att våra lokaler är rena och snygga varje dag. En förutsättning för att kunna bedriva kvalitativ och seriös vård.