Tandläkare välkomnas!

Tandvårdsgruppen är en i Borgholm centralt belägen stor mottagning med fem behandlingsrum, reception, steril, kontor och personalutrymmen. Under 2019 har vi märkt av en tydligt ökande tillströmning av nya patienter. 

Framöver kommer det att finnas möjlighet för en tandläkare som i lugn och ro vill komma in i rollen som privat tandläkare på en gruppmottagning och då ha stöd från en äldre kollega. Sedan möjlighet att ta över mottagningen och ev rekrytera ännu en kollega att arbeta med framöver, om så önskas -  alternativt arbeta mycket delegerat på flera rum tillsammans med ett härligt team!

Här finns 1 600 revisionspatienter samt flera hundra som tar kontakt då och då. Dessutom möjligheter till spännande jour sommartid då vi har gott om turister på ön. Ny tandläkare kan räkna med att själv få vara med och bestämma om assistans, arbetstider, utrustning, material, kurser och vidareutveckling och samtidigt ha stöd från både undertecknad och Praktikertjänsts kontor med dess olika resurser.

Är du nyfiken på att veta mer om att arbeta hos oss, är du välkommen att höra av dig till mig. ylva.armfelt@ptj.se eller tfn 070 461 80 57

//tandläkare Ylva Jonasson Armfelt med personal