Gratis tandvård till det år du fyller 22!

Tandvårdshuset Norby satsar på förebyggande tandvård, så vänta inte tills ditt barn får tandvärk innan ni går till tandläkaren. Barn har alltid gratis tandvård tills det kalenderåret då de fyller 22 år. Vi kan ge det bästa bemötandet och goda råd om tandvård.

Lista ditt barn hos oss!
För att ett barn ska kunna komma till oss behövs ett medgivande, d v s att man listar barnet som patient hos oss. Ta kontakt med mottagningen för att lista ditt barn. OBS! Glöm inte att ange barnets namn, adress och personnummer. Därefter kallas barnet regelbundet till oss för tandvård.

Du kan lista ditt barn genom att ringa till oss på telefon 018-301626 eller maila till: info@tvhnorby.se eller genom att fylla i "kontakta oss" på hemsidan.

Klicka här för att komma till kontakta oss

Ta hand om mjölktänderna
Tro inte att regelbundna besök till tandläkaren är onödiga för mjölktänder som "ändå kommer att ramla ut". De flesta mjölktänder kommer att vara i tjänst i nästan 10 år och deras hälsa och tandställning är av stor betydelse för de permanenta vuxentänderna.
Läs mer om vård av barns tänder genom att klicka här

Förbered ditt barn "lagom" inför tandläkarbesöket
Förbered ditt barn inför tandvårdsbesöket genom att träffa Greta, Jullan, Gabriel och Jimmy Groda på 1177.se. Där kan barn själva klicka sig fram och på ett lekfullt sätt lära sig mer om sina tänder, om vad man gör och vad det finns för olika saker hos tandläkaren.

Klicka här för att se Praktikertjänsts informationsfilm om tandläkare för barn.