Nyheter

Vi har nu ändrade öppettider för att bli mer flexibla.Bland annat kommer vi att ha öppet till 16.00 alla fredagar samt tisdags kvällar fram till 19.00.

Vi vill påminna om att du som är mellan 23-29 år gammal har ett årligt tandvårdsbidrag på 600 kronor som enbart kan användas till tandvård och dras av från din räkning av oss efter besöket. För många av er unga med friska tänder så räcker det ofta med ett besök vartannat år, det innebär att en tandundersökning nästan blir gratis. Se till att utnyttja detta, det är bara du som kan utnyttja denna "tandvårdspeng".

 

Vi vill också påminna om att vi är en av få praktiker i Dalarna, som kan erbjuda att göra en tandkrona på två timmar. Gamla spruckna amalgamfyllningar kan bytas ut till starka, helkeramiska kronor.

Mycket hållbart och snyggt.

 

Våra patienter blir nämligen hela tiden friskare tack vare det förebyggande arbete vi utför, vi kan därför nu ta emot nya, välkomna att ringa eller maila till Marie, Malin  i receptionen.
Ta gärna del av det digra material som hela tiden uppdateras här på hemsidan under rubrikerna Nyheter och Allt om dina tänder, undrar ni över något, hör då av er.

 

För närvarande har vi kölista för nya undersökningar, men vid akuta behov så hjälper vi dig.Vi tar tyvärr inte emot nya barn för tillfället.

Vi lägger ner mycket tid och omsorg på att hela tiden höja kvaliteten så att du som patient kan känna dig välkommen hit och att du är i trygga händer hos oss.

Vi arbetar med de senaste och bästa materialen vad gäller fyllningar och protetiska ersättningar som porslin etc. Självklart använder vi inte amalgam. Vi utbildar oss kontinuerligt eftersom utvecklingen inom tandvården går med rasande fart.

Vi har stor erfarenhet av estetisk tandvård och all slags allmändtandvård, vi är dessutom duktiga på att ta hand om tandvårdsrädda patienter.

Vad gäller implantatbehandlingar så samarbetar vi med en mycket erfaren och duktig tandläkare i Falun, Olle Stenhamre, han utför den kirurgiska delen och vi bygger sedan upp delarna som du ska tugga med. Se Olles hemsida för mer information om implantat, http://www.stenhamre.se

Vår praktik är en så kallad Addera praktik, detta innebär att vi har gått igenom en flerårig utbildning som syftar till att placera oss bland de allra främsta när det gäller patientomhändertagande och kvalitet.

Vi har också genomgått Praktikertjänsts interna kvalitetsutbildning, denna uppdateras varje år.

Vi är en mottagning inom Praktikertjänst AB, en mycket väl fungerande organisation, Sveriges största privata vårdgivare.

Idag får vi många frågor om det nya tandvårdsstödet som trädde i kraft första juli 2008. Många är osäkra om vad som gäller, det finns information att läsa om detta på www.alltomdinatander.se eller www.fk.se. Eller givetvis fråga oss när vi ses.

Vår moderna praktik är trevligt inrymd i ett vanligt bostadshus, långt ifrån de traditionella vårdinrättningarna. Praktiken har fyra behandlingsrum, samtliga med modern utrustning, t. ex. digital röntgen som medför betydligt lägre strålningjämfört med de äldre systemen.

Under rubriken "Boka Tid" finns en kupong du kan maila till oss, givetvis kan du även ringa på tel 0247-136 50.

Välkommen!