Om oss

Vi erbjuder all form av allmäntandvård, till exempel förebyggande, protetiska lösningar inkl. implantat, estetisk tandvård (blekning, porslinsfasader etc), fyllningar, rotbehandlingar, viss kirurgi etc. Vi använder också dental laser behandling vid många behandlingar för ett förbättrat resultat.

Vi har nu varit verksamma i över 20 år på samma ort, tacksamt nog väldigt länge med oförändrad personal för bästa kontinuitet, så kan vi konstatera att våra patienter har blivit mycket friskare i tänder och tandkött.

Vi är glada och stolta över att så många av våra patienter rekommenderar familjemedlemmar och vänner att besöka oss men eftersom trycket är så pass högt, har vi svårt att hjälpa alla. Har du akuta besvär prova att ringa oss, så ska vi göra vårat bästa för att hjälpa dig.

Vid ditt första besök hos oss så kommer vi att göra en grundlig undersökning av dina tänder, slemhinnor, käkleder och bett.Vi kommer att ta de röntgenbilder som anses nödvändiga. Sedan går vi gemensamt igenom de ev. fynd som gjorts, om någon form av behandling behövs så får du information om denna och vad kostnaden blir.

Du får även upplysningar om vilken form av egenvård som passar just dig och dina tänder och vilka redskap som är lämpliga i ditt fall.

Om förebyggande behandling behövs så kommer en tid att bokas hos någon av våra duktiga tandhygienister.

Vår kanske vikigaste typ av behandling hos oss är att grundlägga de förebyggande vanorna som gör att man kraftigt minskar behovet av tandvård på lång sikt.

Många av våra patienter är idag så friska att de "slipper" att gå till tandläkare och går endast till tandhygienisten för undersökning och litet borttagande av tandsten.