Om oss

Vår vision är att ge er hög kvalitet och långsiktig trygghet i tandvården.

Tandläkare Åke Hjalmarsson arbetar mycket med förebyggande tandvård, vilket innebär att du i slutändan är den som är bäst på att ta hand om dina tänder.

Vi arbetar med ständig utveckling genom Praktikertjänst kvalitetssystem samt verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera. Vi lägger stor vikt vid fortbildning för att ligga i frontlinjen med kunskaper i Odontologi, dvs läran om tänder.Målet är att ge bästa möjliga vård till dig som patient.

Praktiken är helt moderniserad både vad gäller lokal och utrustning.

Miljön är lugn och trivsam- många av våra patienter berömmer detta.

Vi utför:

  • All slags allmäntandvård till vuxna och barn( från 2 års ålder)
  • Oral kirurgi
  • Oral protetik
  • Implantatbehandlingar
  • Estetisk tandvård

Åke Hjalmarsson

Åke Hjalmarsson 2019 redigerad.png


Åke Hjalmarsson

Tandläkarexamen, Umeå Universitet 1986. Har arbetat 15 år i Folktandvården med barn- och ungdomstandvård samt vuxentandvård. Sedan 2001 verksam i Praktikertjänst som allmäntandläkare.

Yanna Fahlström Lind

Yanna Fahlström Lind 2019 redigerad.png


Yanna Fahlström Lind

Har arbetat som tandsköterska sedan 2009. Examen från kvalificerad yrkesutbildning Tandsköterska med daglig ledning och assistans, Didaktus Järfälla. Har arbetat i Folktandvården och inom privattandvård.

Diana Ammo

Diana 300x448.jpg


Diana Ammo

Tandhygienist examen Karolinska Institutet, 2020. Har mycket erfarenhet i arbetet kring karies och parodontologi. Har tidigare arbetat på privat klinik i Stockholm samt så har jag arbetat både självständigt och som assisterande tandhygienist tillsammans med tandläkare.