Team Nordin Tandvård, Örnsköldsvik

Team Nordin Tandvård

Vårt mål är att ge dig varsam tandvård av högsta kvalitet, i en trygg och modern miljö.
Tandläkare Sture Nordin och Erica Lundberg  med personal ser fram mot att få hjälpa dig, efter dina behov och önskemål. Vi månar om ditt välbefinnande och strävar efter att ditt besök hos oss ska vara en trevlig upplevelse. Med kvalificerad erfarenhet och modern utrustning utför vi all sorts tandvård. Allt från undersökning till estetisk tandreglering och implantat. Genom att kombinera de bästa materialen med den senaste tekniken kan vi ge dig det leendet du vill ha. Samtidigt som vi hjälper dig hålla din mun frisk och infektionsfri, vilket är viktigt även för resten av kroppen. Ring oss för tidsbokning, eller om du har några funderingar. Det går även bra att skicka ett mejl (men EJ för om-/avbokning av tid! Ring då oss, eller använd webb-ombokningen).
"Dina tänder ligger oss varmt om hjärtat"


Covid-19
Tänk på att komma ensam till ditt besök, för att minska antalet besökare i väntrummet (följeslagare om behov)
Har du förkylningssymtom?-Ring oss snarast för ombokning.
Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd, och kom ihåg, nogrann handhygien!
All personal på kliniken är trippel-vaccinerade mot Covid och jobbar med de möjliga skyddsutrustningar som finns, för eran och vår egen säkerhet.
En försämrad munhälsa är en risk för din övriga hälsa. Vi vill därför erbjuda dig möjlighet att komma för kontroll, med så liten "exponering" som är möjligt.
Ring oss om du har några funderingar.

Webbokning Klicka här