Estetisk tandvård

En bra dialog är viktigt för ett lyckat slutresultat

Tandblekning
Många är missnöjda med färgen på sina tänder, men det är viktigt att vara rädd om tänderna och bleka dem på rätt sätt. Enligt EU:s regler får behandlingen endast utföras hos en tandläkare, -för att skydda dig som patient.Innan blekning påbörjas är det viktigt att kontrollera bl.a. att det inte finns karies eller blottlagda tandhalsar. Behandlingen finns i olika varianter. Vi hjälper dig till det sätt som skulle passa dig bäst; klinikblekning, nattblekning eller med förfyllda engångs-skenor.

ClearCorrect  -Tandreglering
Är du missnöjd med att tänderna står ojämnt? Med hjälp av systeme ClearCorrect, den "osynliga tandregleringsskenan", kan vi i många fall korrigera felställningar på dina främre tänder, med en nästan osynlig tandställning, under en kortare behandlingsperiod. Är du intresserad att veta mer så hör av dig till oss, då undersöker vi om behandlingen skulle passa dig!

Ny fasad/form
Påbyggnad, ombyggnad och tillslipning av tänder. Möjligheterna för att skapa en jämnare tandrad är många. Vi hjälper dig med bland annat skalfasader och kronor i porslin eller uppbyggnad med composit. Små förändringare kan göra stora skillnader!

 

Tandsmycke
Varför inte göra ditt leende ännu vackrare med ett tandsmycken? Smycket gör ingen påverkan på tänderna och det är inga problem att ta bort eller byta smycke. Kom in och välj din favorit, eller ge bort en uppskattad present till nära och kära!

Vi utbildar oss fortlöpande för att vara med i utvecklingen, så vi kan ge dig bästa möjligs vård!