Priser

Tandvårdspriser kan vara klurigt att jämföra som patient. Vad är det som ingår? Vilket material används och vilken erfarenhet och kunskap har dom som utför tandvården?

Är du osäker får du gärna komma in och titta i vår prislista i väntrummet. Då kan vi samtidigt förklara om det är något du funderar över. Givetvis gäller Försäkringskassans ersättningsregler så du kan ta del av din ersättning därifrån. Vill du läsa mer om vad det innebär?

Det här innebär tandvårdsstödet

Kostnadsförslag får du efter att undersökning är gjord, då vi vet ditt behandlingsbehov.

Har du svårt att få ekonomin att gå ihop ibland? Ett bra tips är att starta ett eget"tandvårdskonto", där du sätter av en liten summa varje månad, som ett eget sparande, så finns pengarna undanlagda då det är dags att betala tandvårdsräkningarna, och det behöver inte bli ett "hål i börsen"?

Betalning görs efter varje besök med kort, alternativt med faktura genom Walley, fakturaavgift 45:-(en kreditprövning görs direkt av Walley) Tar du faktura kan du dela upp betalningen, om du själv vill, upp till 36 månader genom att kontakta Walley efter att du mottagit din faktura. Ring dom på: 010-1610100 9,00-18,00 eller mejla till: hello@walley.se

Har du någon du känner som för tillfället skulle behöva lite extra hjälp/bidrag till tandvård?
Då går det bra att ge bort ett presentkort. -Betala in den summan du vill ge bort, till tex en familjemedlem, så finns pengarna att dra av från tandvårdskostnaden allt eftersom en behandling utförs.- En mycket uppskattad present/julklapp!