Hälso- sjukvårdsmottagning

En vårdcentral med patienten i fokus

Hälso- sjukvårdsmottagning

Välkommen till oss!

Vill du kontakta oss digitalt?

Vill du kontakta oss digitalt?

Nu kan du kontakta oss digitalt via Mitt PTJ, följ bildlänken till höger för att läsa mer om hur tjänsten fungerar och för att starta en chatt med oss. Där hittar du även tjänstens öppettider samt vanliga frågor och svar. 

Mitt PTJ bildlänk

Mitt PTJ startsida.png

Avgränsning2

  

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar som vi brukar få. Hittar du inget svar på din fråga? Kontakt oss här!

Vanliga frågor och svar

Kan jag besöka vårdcentralen trots att jag är sjuk?

Om du känner dig sjuk och uppvisar symtom som hosta, halsont och andningsvårigheter så ber vi dig att inte besöka vårdcentralen. Kontakta istället oss över telefon och få vidare instruktioner på det sättet.

Hur kontaktar jag er?

Du kan både ringa eller maila till oss, du hittar våra kontaktuppgifter här. Det går även bra att besöka oss digitalt genom Mitt PTJ.

Bild

Bildtext

Du har väl tvättat händerna?


Tänk på att patienten efter dig kan vara i riskgruppen. Tillsammans ser vi till att det här är en trygg plats för alla.

Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten.

Tvätta alltid händerna före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Glöm inte heller att:

Hosta och nys i armvecket

Stanna hemma när du är sjuk

avgränsning

  

Tillsammans genom pandemin

Tillsammans genom pandemin


Plötsligt var den här, pandemin som förändrade en hel värld.
Många har mist en närstående och inte minst har äldre och samhällets mest sårbara drabbats hårt. Aldrig tidigare har vården utsatts för liknande påfrestningar.

Som Sveriges största privata vårdföretag med 1 000 mottagningar runt om i landet slog pandemin hårt mot Praktikertjänst. Under cirka ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet ute på mottagningarna och kontoret. Filmen tar avstamp i början av april 2020 och visar pandemins händelseförlopp fram till och med våren 2021 och inledningen av vaccinationsprogrammet.

Munskydd på mottagning

Bär munskydd

Mottagningen gör allt för att hindra fortsatt smittspridning i samhället och arbetar i full skyddsutrustning för att garantera både patienters och personals säkerhet. Vi ber våra patienter att bära munskydd i väntrummet och andra gemensamma utrymmen. Ifall du saknar munskydd, så erbjuder vi munskydd på plats.

Öppettider

Öppettider


Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00

Corona

Coronaviruset

Har du symtom på luftvägsinfektion, exempelvis hosta, halsont, huvudvärk, snuva och/eller feber? Stanna i så fall hemma till dess att symptomen klingat av. Du ska stanna hemma i två dagar efter tillfrisknande. Kontakta 1177 vid behov. Gå inte till en mottagning utan att kontakta dem först.