Välkommen till Ultuna vårdcentral!

Vi har öppet alla helgfria vardagar året runt. Boka ditt besök genom att använda 1177 Vårdguidens e-tjanster 1177.se >>

Du kan även ringa vår telefonrådgivning, 018-700 89 00.

Vi fortsätter att växa och har nu drygt 7000 listade patienter. Vi har möjlighet att ta emot nya patienter och kan erbjuda alla våra patienter en fast läkarkontakt, detta i och med att läkargruppen också växer. I mars 2022 började distriktsläkare Kerstin Vesterlund hos oss. Under våren har flera nya medarbetare börjat hos oss, läs mer på sidan Aktuellt.

MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN - SE SAMLAD INFORMATION HÄR NEDAN!

Välkommen!
Sofia Lavén 

Verksamhetschef

MED ANLEDNING AV CORONALÄGET -

- Här kan du läsa om corona vaccination i Region Uppsala

- Region Uppsala erbjuder provtagning för Corona infektion med provtagning för personer som har pågående symtom - detta gäller nu dock endast för vissa grupper samt sker centraliserat och detta bokas direkt via 1177, läs mer här.

- Vi är måna om våra patienter och våra medarbetare och följer noggrant aktuella riktlinjer.

- Vi erbjuder endast bokade tider för lättakuten för att förhindra smittspridning, ingen drop-in. Ring oss för att boka besök. Vi har ett yttre luftvägsrum med separat ingång där vi vid behov kan bedöma dig med luftvägsinfektion - men bedömer i första hand per telefon eller videobesök.

- Provtagningen har öppet som vanligt 7.45-9.30 för dig med beställd/planerad provtagning. Vi ber dig att stanna hemma om du har luftvägssymtom.

- Vi ber dig att lämna återbud till planerade besök om du har luftvägssymtom. Om du vill boka om till videobesök så går det bra. VIDEOBESÖKS INSTRUKTION 

- Vi vill påminna om möjligheten att boka videobesök, se instruktion ovan. 

- Vid behov kan vi göra hembesök hos våra äldsta patienter.