Välkommen till Uske Tandläkarpraktik!

Vi vill att du ska känna dig lugn och trygg, känna dig nöjd med vården och omhändertagandet samt vara medveten om dina tänder. Vi bedriver allmäntandvård för både barn och vuxna, allt från undersökning, rådgivning, traditionella behandlingar till blekning, bettskenor och implantatbehandling.


Angående Corona- Om du har symptom, som hosta, halsont, huvudvärk snuva och/eller feber, Gå inte in på mottagningen, kontakta oss för rådgivning. 

Kontakta oss

Corona (covid-19)

Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, så även för vår klinik. Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Vi vet att du som är över 70 år eller i riskgrupp ska undvika kontakter som inte är nödvändiga. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en risk för hälsan.

Vi vill därför erbjuda dig möjlighet att komma för kontroll med så liten exponering som är möjligt. 

Kontantfri klinik

Nu är vi en kontantfri klinik. Det går bra att betala med kort eller får en faktura, via Collektor, hemskickad till sin folkbokföringsadress. Vid faktura tillkommer en avgift på 45kr. Mer information om faktura finns att läsa här

 
Måndag
7.30-17.00
Tisdag
7.30-17.00
Onsdag
7.30-13.30
Torsdag
7.30-17.00
Fredag
7.30-14.00

Vi är lediga varannan fredag (jämn vecka)