Jobba hos oss

Distriktsläkare

Distriktsläkarkollega sökes till välbemannad vårdcentral i centrala Karlstad.
Vårdcentralen Kasernhöjden startades av tre distriktsläkare 2015 och är en del av Praktikertjänst. Här arbetar tre specialister i allmänmedicin, sju ST-läkare och ofta en-två AT-läkare. Antalet listade patienter är 8900. Patienterna fördelas genom patienternas val och datumfördelning med god kontinuitet.
Lokalerna är ljusa, i en äldre vacker byggnad belägen i gamla regementsområdet nära centrum. Vår barnavårdscentral och barnmorskemottagning finns i huset intill.
Bra teknisk utrustning finns såsom öron- och ögonmikroskop, gynstol, rektoskopi, och ultraljudsapparat. Vi samverkar lätt med våra fysioterapeuter vars mottagning finns i huset. Vi har utbildade distriktsköterskor inom diabetes, demens, inkontinens, sårvård och astma-KOL. Stämningen och samarbetet i personalgruppen är god, och på fredagar bjuder vi på gott fredagsfika.
Vi arbetar i samma journalsystem, Cosmic, och har samma vårdutbud som Region Värmlands vårdcentraler i vårdval Värmland. Vi deltar i allmänläkarnas interna utbildningsdagar "allmöten" och erbjuder fortbildning internt och externa kurser. Vi deltar i Karlstadsområdets beredskapsjourlinje och arbete på jourcentral kväll och helg, det blir ca 1-2 beredskap-/jourpass per månad.


Vi erbjuder:
Ett trevligt och varierat arbete med begränsad och rimlig patientlista anpassad efter tjänstgöringsgrad och ev. sidouppdrag.
Möjlighet att påverka ditt arbete tex schemat.
Generöst friskvårdsbidrag.
Läkarledd verksamhet med korta beslutsvägar.
Möjlighet till BVC-mottagning
Möjlighet till mördavårdsmottagning
Handledning av utbildningsläkare


Vi önskar att du:
Är specialist i allmänmedicin.
Har ett gott bemötande och omdöme i patientmöten.
Är en trevlig och positiv kollega.
Har intresse för handledning.
Vi förväntar oss att Du trivs i din yrkesroll och är engagerad, har god förmåga att arbeta självständigt, värderar högt teamarbete och bidrar till gott arbetsklimat.


Om anställningen
Lön
Individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor
40 timmar per vecka eller enligt överenskommelse .Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställningsform: tillsvidare med provanställning.

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Karlstad i Värmlands län.


Postadress
Vårdcentralen Kasernhöjden
Infanterigatan 35
65340 Karlstad


Välkommen med din ansökan. Ansök senast 31 devember 2022