Distriktssköterska/Sjuksköterska

Vi förnyar nu vårt team och söker dig som vill jobba med primärvård på en modern vårdcentral där vi utvecklar oss mot morgondagens primärvård.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en havsnära vårdcentral där du på sommaren kan äta din lunch på bryggan. "Morgondagens primärvård redan idag" är vår vision. Vi är en populär och stor vårdcentral med många ca 17 200 listade. Tillsammans är vi nästan 70 personer som vill ge våra listade personlig service och leverera vård av hög kvalité. Vi är en vårdcentral i framkant och jobbar nu på bred front för att de flesta patienter ska kunna nå oss allra bäst via vår digitala tjänst Praktikertjänst24. Vi utvecklar också våra arbetsteam för att patienterna ska få en god kvalité på sin vård och att vi kan lösa ärenden bättre tillsammans istället för var för sig.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi vill erbjuda dig en attraktiv arbetsplats med ett hållbart och utvecklande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Arbetet hos oss är varierat och mångfacetterat. I primärvården möter vi alla typer av ohälsa och vi jobbar även hälsofrämjande.
Vi möter, bedömer och triagerar patienter på olika sätt. Mer och mer sker via digitala kontakter allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till erfarna kollegor, ett medicinskt team och ett digitalt rådgivningsstöd RGS.
Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.
Det finns också en mängd olika spetsfunktioner som man sedan kan fördjupa sin kunskap och kompetens runt.
Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss, man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av högsta kvalité.

Kvalifikationer
Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är bonus med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Det är en fördel om du har erfarenhet av eller är extra nyfiken på astma/KOL.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av hög kvalité och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt. Du gillar att samarbeta med egen och andra yrkeskategorier.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information och Ansökan
Tillsvidare med provanställning 6 månader.
Information om tjänsten lämnas av Annika Bergvall, tel. 072-200 77 37 eller via e-post annika.bergvall@ptj.se
Ansökan skickas via e-post till annika.bergvall@ptj.se senast 2020-06-14