Medicinsk sekreterare

Vill du vara med oss och skapa morgondagens primärvård redan idag? Vi vill erbjuda en trygg, lättillgänglig, individuellt anpassad och jämlik primärvård som kännetecknas av respekt, hög kvalité, god service och kontinuitet. Som medarbetare vill vi att man ska känna sig sedd och respekterad. Att man känner arbetsglädje och delaktighet samt deltar i det ständigt pågående förbättringsarbetet. Vi är en vårdcentral i Praktikertjänstkoncernen som arbetar på uppdrag av Landstinget Sörmland. Vårdcentralens delägare är aktiva inom vården på vårdcentralen vilket gör att det är korta beslutsvägar. Vårdcentalen Stadsfjärden är populär och antalet patienter som vill lista sig hos oss ökar. På vår arbetsplats är respekt, bemötande och vänlighet viktigt i vårt arbete.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare. Du är ett administrativt stöd till verksamheten där det bl.a. ingår journalskrivning, receptionsarbete och diverse sidouppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och du ska ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket.

Personliga egenskaper
Gärna erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information och Ansökan
Tillsvidare med provanställning i sex månader. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar om tjänsten lämnas via Kristina Thunström, tel. 0155-22 22 97.
Välkommen med din ansökan senast 12 mars 2017. Ansökan skickas till asa.sonesson@ptj.se