Distriktssköterska/Sjuksköterska

Vill du vara med och skapa morgondagens primärvård redan idag? Vi behöver nu utöka vårt team av distriktssköterskor/sjuksköterskor. Vi vill erbjuda en trygg, lättillgänglig och individuellt anpassad primärvård.

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv.

Information om arbetsplatsen

Vill du vara med oss och skapa morgondagens primärvård redan idag? Vi vill erbjuda en trygg, lättillgänglig och individuellt anpassad primärvård.

 

Arbetsuppgifter
Arbetet består av telefonrådgivning och mottagningsarbete.

I telefonrådgivningen, som sker i TeleQ, har man stöd av Rådgivningsstöd (RGS) för bedömningarna. Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning. Vi har ett nära samarbete med våra läkare och övriga personalkategorier.

Det finns också en mängd olika spetsfunktioner där man kan fördjupa sin kunskap och kompetens.

Här på vårdcentralen jobbar vi tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Distriktssköterska eller Sjuksköterska gärna med erfarenhet av primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Vi ser gärna att du är nyfiken. Man behöver vara flexibel i sitt dagliga arbete för att vården till våra patienter ska bli så bra som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information och Ansökan
Vi tillämpar alltid provanställning 6 månader som sedan blir en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras men vi ser helst att du vill arbeta heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 15 maj 2018.

Ansökan skickas till annika.bergvall@ptj.se