Psykolog

Tillsammans vill vi skapa morgondagens primärvård redan idag! Vårt samtalsteam har ett organiserat arbetssätt med god gruppdynamik och trevlig stämning. Vi söker nu en legitimerad psykolog till vårt samtalsteam.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en populär vårdcentral med ca 16 800 listade patienter. Vi som arbetar tillsammans är ca 70 personer och rent geografiskt ligger vi ett stenkast från havet. Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård.

Samtalsteamet består i dagsläget av en psykolog, en psykoterapeut och tre kuratorer. Då vårdcentralen sedan länge sett värdet av psykologisk behandling, erbjuder vi i dagsläget ett brett utbud av KBT-inriktade insatser.

Tillsammans jobbar vi hela tiden med att bli lite bättre. Delägarna deltar aktivt i vården och är därför väl insatta i verksamheten. Detta medför snabba beslutsvägar och god möjlighet att påverka verksamheten till det bättre.

Arbetsuppgifter
I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depressions- och ångesttillstånd, stressrelaterad ohälsa, psykosocial ohälsa, smärtproblematik, krishantering och PTSD. Som psykolog hos oss kommer du att utföra kvalificerade bedömningar och behandlingar både i grupp, individuellt samt i föreläsningsform. I arbetet ingår också telefonrådgivning samt att arbeta med förebyggande insatser. Vi deltar också i rehabprocessen för återgång i arbete. Vi samverkar med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten.

Vi är måna om våra medarbetare. Vi erbjuder gedigen handledning från Psykologpartners. Det finns även goda möjligheter till fortbildning och att påverka sitt eget arbetsschema. Nyligen har vi infört möjligheten att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog.

Erfarenhet av arbete inom primärvården, klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling och erfarenhet av gruppbehandling är meriterande. KBT-kompetens samt kompetens inom diagnostik är önskvärt. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information och Ansökan
Tills vidare med provanställning i sex månader. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Information om tjänsten lämnas via Åsa Sonesson, tfn. 0155-24 52 21. 
Ansökan senast 5 oktober 2018 skickas till asa.sonesson@ptj.se Tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.